90+5'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+5'
De scherpte ontbreekt bij Tiago Esgaio (Arouca). Zijn poging mist doel.
90+5'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Arouca.
90+3'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent Arouca een inworp toe op de helft van Avs Futebol Sad.
90+2'
Arouca krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op de helft van Avs Futebol Sad.
90+1'
De poging van Taichi Fukui (Arouca) mist doel.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Avs Futebol Sad mag een doeltrap nemen.
90+1'
Arouca krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva in Arouca.
90'
In Estadio Municipal de Arouca mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Arouca.
89'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter David Rafael Oliveira da Silva een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Arouca.
88'
Doeltrap voor Avs Futebol Sad in Estadio Municipal de Arouca.
87'
De thuisploeg wisselt Jason voor Miguel Puche Garcia.
87'
Trainer Gonzalo Manuel Garcia Garcia gebruikt zijn vierde wissel. Alfonso Trezza Hernandez wordt door Weverson vervangen bij de thuisploeg.
87'
Fernando Fonseca gaat in het boekje van de scheidsrechter.
87'
In Arouca krijgt Arouca op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86'
Inworp voor Arouca op de helft van Avs Futebol Sad.
85'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Arouca een vrije trap op de eigen helft.
85'
Juan Ignacio Rodriguez Polero vervangt Cristian David Castro Devenish bij de uitploeg.
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Arouca.
84'
Avs Futebol Sad schiet tussen de palen, maar Rodrigo Ribeiro ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Arouca.
83'
81'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Arouca.
81'
Vasco Rafael Fortes Lopes mist het doel en scoort niet voor Avs Futebol Sad in Estadio Municipal de Arouca.
80'
Avs Futebol Sad krijgt een schietkans via Ze Luis, maar scoort niet in Estadio Municipal de Arouca.
80'
Inworp op de eigen helft voor Avs Futebol Sad.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Arouca in Arouca.
79'
Poging met het hoofd van Rodrigo Ribeiro (Avs Futebol Sad), maar hij mist het doel.
79'
Avs Futebol Sad brengt Giorgi Aburjania in de plaats van Jaume Grau.
77'
Doelpuntenmaker Gustavo Assuncao maakt de gelijkmaker vanaf de penaltystip: 1-1.
75'
Henrique Araujo vervangt Ivo Rodrigues bij de thuisploeg.
75'
Arouca heeft David Simao gewisseld. Mamadou Loum neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gonzalo Manuel Garcia Garcia.