90+5'
Inworp voor Deportivo Garcilaso ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Andahuaylas.
90+5'
Scheidsrechter Jose Alarcon geeft een inworp aan Deportivo Garcilaso op de eigen helft in Estadio Los Chankas.
90+5'
Estadio Los Chankas ziet hoe Deportivo Garcilaso een vrije trap tegen krijgt omdat Carlos Stefano Diez Lino buitenspel staat.
90+4'
De poging met het hoofd van Carlos Stefano Diez Lino (Deportivo Garcilaso) belandt op de paal!
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Los Chankas CYC mag een doeltrap nemen.
90+4'
Deportivo Garcilaso mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Luis Chicaiza in Estadio Los Chankas.
90+3'
Hoekschop voor Deportivo Garcilaso in Estadio Los Chankas. Luis Chicaiza neemt deze vanaf rechts.
90+2'
In Estadio Los Chankas mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Erick Anthony Perleche (Deportivo Garcilaso) staat buitenspel.
90'
Deportivo Garcilaso schiet tussen de palen, maar Erick Anthony Perleche ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
89'
Inworp voor Deportivo Garcilaso in Estadio Los Chankas op de eigen helft.
88'
Doeltrap voor Los Chankas CYC in Estadio Los Chankas.
88'
De kopbal van Danilo Ezequiel Carando (Deportivo Garcilaso) mist het doel van de tegenstander.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Garcilaso in Andahuaylas.
86'
De poging van Gonzalo Gabriel Sanchez Franco (Los Chankas CYC) mist doel.
86'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Garcilaso.
84'
De kopbal van Hector Aldair Salazar Tejada wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Los Chankas CYC.
84'
Deportivo Garcilaso krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Alarcon in Andahuaylas.
83'
Deportivo Garcilaso mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
83'
De thuisploeg vervangt Angel Alexander Ledesma Felix door Gonzalo Gabriel Sanchez Franco.
82'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Diego Cesar Carabano Molero plaats maken voor Diego Adolfo Temoche Linares.
81'
Scheidsrechter Jose Alarcon legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Diego Cesar Carabano Molero (Los Chankas CYC) in Estadio Los Chankas.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportivo Garcilaso mag een doeltrap nemen.
80'
Een doelpoging van Diego Cesar Carabano Molero (Los Chankas CYC) in Andahuaylas mist scherpte.
80'
Vanaf links mag Luis Chicaiza een hoekschop nemen voor Deportivo Garcilaso in Estadio Los Chankas.
79'
79'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Deportivo Garcilaso in de buurt van het doel van Los Chankas CYC.
78'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Andahuaylas.
76'
Trainer Pablo Bossi (Los Chankas CYC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Carlos Augusto Lopez door Rodrigo Miguel Salinas Moreano.
76'
De tweede wissel van Los Chankas CYC. Ederson Leonel Mogollon Flores komt erin voor Marlon Ruidias in Estadio Los Chankas.
75'
74'
Michael Anthony Sotillo Canari kan weer verder bij Los Chankas CYC.
74'
Wissel in Andahuaylas: Danilo Ezequiel Carando vervangt Mauricio Andres Cuero Castillo bij Deportivo Garcilaso.
74'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Michael Anthony Sotillo Canari (Los Chankas CYC).
70'
Scheidsrechter Jose Alarcon geeft Los Chankas CYC een doeltrap.
69'
Estadio Los Chankas ziet hoe Pablo Erustes op doel schiet, maar niet scoort voor Deportivo Garcilaso.
68'
Los Chankas CYC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ademar Guillermo Alder Robles Zevallos in Estadio Los Chankas.
67'
Hoekschop voor Los Chankas CYC in Estadio Los Chankas. Ademar Guillermo Alder Robles Zevallos neemt deze vanaf rechts.
65'
Arbiter Jose Alarcon kent een vrije trap toe aan Deportivo Garcilaso op de eigen helft.