Inworp voor FBC Melgar ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lima.
84'
Atletico Grau gebruikt de tweede wissel. Jose Anthony Rosell vervangt Piero Antonio Vivanco Ayala.
84'
FBC Melgar brengt Matias Jesus Noble in de plaats van Jefferson Justo Caceres Chavez.
83'
Diego Rodriguez vervangt Paolo Alessandro Reyna Lea bij de thuisploeg.
82'
In Estadio Monumental mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Inworp voor FBC Melgar in de buurt van het vijandige doel in Estadio Monumental.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. FBC Melgar mag een doeltrap nemen.
80'
80'
Doelpoging FBC Melgar! Het schot van Walter Tandazo gaat niet tussen de palen.
78'
Mauro Andres Da Luz Regalado (Atletico Grau) bevindt zich in buitenspelpositie.
78'
Doeltrap voor Atletico Grau in Estadio Monumental.
78'
Een doelpoging van Cristian Ariel Bordacahar (FBC Melgar) mist scherpte.
77'
De poging van Jeremy Martin Rostaing Verastegui (Atletico Grau) mist doel.
75'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Monumental.
75'
Gele kaart. Horacio De Dios Orzan (FBC Melgar) gaat op de bon.
74'
73'
Buitenspel van de uitploeg.
73'
Inworp op de eigen helft voor Atletico Grau.
71'
Buitenspelpositie Mauro Andres Da Luz Regalado (Atletico Grau).
70'
70'
Jefferson Justo Caceres Chavez mist het doel en scoort niet voor FBC Melgar.
68'
Paolo Alessandro Reyna Lea schiet op doel maar scoort niet voor FBC Melgar.
68'
Vanaf links mag Pablo Damian Lavandeira Hernandez een hoekschop nemen voor FBC Melgar.
68'
De uitploeg vervangt Cesar Vasquez door Mauro Andres Da Luz Regalado.
64'
De poging van Leonel Ezequiel Galeano (FBC Melgar) mist doel.
63'
Inworp voor FBC Melgar in Estadio Monumental op de eigen helft.
62'
Inworp Atletico Grau. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62'
62'
Doelpoging FBC Melgar! Het schot van Leonel Ezequiel Galeano gaat niet tussen de palen.
61'
FBC Melgar mag een hoekschop nemen vanaf links via Jefferson Justo Caceres Chavez.
60'
Bij FBC Melgar komt Walter Tandazo er in. Hij vervangt Jean Pierre Archimbaud.
60'
De thuisploeg wisselt Tomas Martinez voor Pablo Damian Lavandeira Hernandez.
59'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
51'
De bal is over de achterlijn geweest. Atletico Grau mag een doeltrap nemen.
51'
50'
Schot op doel van Cesar Vasquez. Maar zonder doelpunt voor Atletico Grau als gevolg.