90+10'
In Estadio Inca Garcilaso de la Vega mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+9'
Inworp voor Sporting Cristal ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cusco.
90+8'
Geel voor Relly Henry Fernandez Manzanares. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Cusco FC.
90+8'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
90+7'
Doeltrap voor Sporting Cristal in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
90+6'
Inworp Cusco FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Andy Gabriel Vidal Chihuan.
90+5'
De uitploeg wisselt Leandro Sosa Toranza voor Fernando Pacheco.
90+3'
Buitenspelpositie Irven Beybe Avila Acero (Sporting Cristal).
90+1'
Cusco FC is weer compleet nu Andy Gabriel Vidal Chihuan weer terug het veld in mag.
90'
Andy Gabriel Vidal Chihuan raakt geblesseerd bij Cusco FC en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sporting Cristal in Cusco.
89'
Doelpoging Cusco FC! Het schot van Lucas Colitto gaat niet tussen de palen.
89'
Inworp voor Sporting Cristal in Estadio Inca Garcilaso de la Vega op de eigen helft.
88'
Inworp op de eigen helft voor Sporting Cristal.
87'
Diego Mauricio Enriquez Gutierrez gaat in het boekje van de scheidsrechter.
86+3'
Gerald Tavara (Sporting Cristal) krijgt een eerste gele kaart.
86+3'
Juan Tevez krijgt geel voor de thuisploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
79'
De scherpte ontbreekt bij Relly Henry Fernandez Manzanares (Cusco FC). Zijn poging mist doel.
78'
Bij Cusco FC komt Luis Alejandro Ramos Leiva er in. Hij vervangt Miguel Angel Aucca Cruz.
77'
De uitploeg vervangt Christopher Gonzales door Jostin Alarcon.
77'
De uitploeg wisselt Rafael Julian Lutiger Vidalon voor Maxloren Castro.
76'
Piero Estefano Guzman Simbala (Cusco FC) bevindt zich in buitenspelpositie.
75'
Vrije trap in Estadio Inca Garcilaso de la Vega. Op de helft van Sporting Cristal mag Cusco FC een vrije trap nemen.
74'
Cusco FC gebruikt de tweede wissel. Ruben Alejandro Ramirez Dos Ramos vervangt Jonathan Alberto Bilbao Vasquez.
74'
Cusco FC brengt Relly Henry Fernandez Manzanares in de plaats van Nicolas Silva.
73'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Cusco.
73'
Een doelpoging van Ivan Leaonardo Colman (Cusco FC) mist scherpte.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Cusco FC mag een doeltrap nemen.
73'
De poging van Franco Romero (Sporting Cristal) mist doel.
69'
Nicolas Silva mist het doel en scoort niet voor Cusco FC.
69'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cusco.
69'
In Cusco krijgt Sporting Cristal op de eigen helft een vrije trap te nemen.
67'
In Cusco krijgt Cusco FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
67'
67'
Sporting Cristal krijgt een schietkans via Gerald Tavara, maar scoort niet.
66'
Alan Damian Perez (Cusco FC) krijgt geel.
66'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Sporting Cristal in de buurt van het doel van Cusco FC.