Inworp voor CS Cienciano op de helft van Cusco FC.
90+2'
Vanaf links mag Christian Cueva een hoekschop nemen voor CS Cienciano.
90+1'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Jose Fernando Zevallos Villanueva plaats maken voor Alonso Tamariz Ramirez.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor CS Cienciano.
89'
Claudio Torrejon Tineo kan weer verder bij CS Cienciano.
89'
Claudio Torrejon Tineo raakt geblesseerd bij CS Cienciano en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
89'
Het spel ligt even stil: Jose Fernando Zevallos Villanueva (Cusco FC) is geblesseerd.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Cusco.
87'
Doelpoging CS Cienciano! Het schot van Jordan Marcelo Guivin Tanta gaat niet tussen de palen.
84'
Ruben Alejandro Ramirez Dos Ramos (Cusco FC) krijgt geel.
84'
Vrije trap in Estadio Inca Garcilaso de la Vega. Op de helft van Cusco FC mag CS Cienciano een vrije trap nemen.
83'
In Estadio Inca Garcilaso de la Vega mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82'
82'
Een doelpoging van Christian Cueva (CS Cienciano) mist scherpte.
82'
Vrije trap voor CS Cienciano op de helft van Cusco FC.
81'
Buitenspelpositie Carlos Garces (CS Cienciano).
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Cusco FC mag een doeltrap nemen.
78'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cusco.
77'
Inworp voor CS Cienciano in Estadio Inca Garcilaso de la Vega op de eigen helft.
77'
Jordan Marcelo Guivin Tanta vervangt Alfredo Ramua bij de thuisploeg.
77'
Cusco FC brengt Ruben Alejandro Ramirez Dos Ramos in de plaats van Jonathan Alberto Bilbao Vasquez.
77'
De uitploeg vervangt Relly Henry Fernandez Manzanares door Pablo Cardenas.
77'
Cusco FC gebruikt de tweede wissel. Juan Tevez vervangt Luis Alejandro Ramos Leiva.
76'
In Estadio Inca Garcilaso de la Vega mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
Inworp Cusco FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
73'
Deze gele kaart heeft gevolgen: Jonathan Alberto Bilbao Vasquez doet niet mee met Cusco FC in de volgende wedstrijd.
72'
Cusco FC krijgt een schietkans via Lucas Colitto, maar scoort niet.
71'
Doeltrap voor Cusco FC in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
71'
De scherpte ontbreekt bij Carlos Garces (CS Cienciano). Zijn poging mist doel.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cusco FC in Cusco.
69'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
68'
Inworp op de eigen helft voor Cusco FC.
68'
Bij CS Cienciano komt Marco Aldair Rodriguez Iraola er in. Hij vervangt Gonzalo Gabriel Ritacco.
68'
Buitenspel CS Cienciano. Carlos Garces wordt teruggefloten.
64'
63'
Cusco FC schiet tussen de palen, maar Luis Alejandro Ramos Leiva ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.