90+8'
Scheidsrechter Mike Palomino kent Sport Huancayo een inworp toe op de helft van Carlos Mannucci.
90+7'
Vrije trap in Estadio Mansiche. Op de helft van Carlos Mannucci mag Sport Huancayo een vrije trap nemen.
90+6'
De assist kwam van Javier Eduardo Nunez.
90+6'
Doelpunt! Lucas Cano bezorgt Sport Huancayo een 1-2 voorsprong.
90+5'
Scheidsrechter Mike Palomino kent een vrije trap toe aan Carlos Mannucci, te nemen op de helft van Sport Huancayo.
90+5'
Gele kaart. Marcos Alexander Lliuya Campos (Sport Huancayo) gaat op de bon.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Sport Huancayo.
90+4'
Sport Huancayo krijgt van scheidsrechter Mike Palomino op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
Sport Huancayo moet opletten als Carlos Mannucci van scheidsrechter Mike Palomino een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Carlos Mannucci mag een doeltrap nemen.
90+2'
Inworp Sport Huancayo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Scheidsrechter Mike Palomino geeft een inworp aan Sport Huancayo op de eigen helft in Estadio Mansiche.
90+1'
Inworp voor Carlos Mannucci in de buurt van het vijandige doel in Estadio Mansiche.
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Mike Palomino een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Trujillo.
89'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Trujillo.
89'
De scherpte ontbreekt bij Carlos Percy Liza (Carlos Mannucci). Zijn poging mist doel in Trujillo.
89'
Arbiter Mike Palomino kent een vrije trap toe aan Carlos Mannucci op de eigen helft.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sport Huancayo in Trujillo.
85'
Scheidsrechter Mike Palomino geeft een inworp aan Carlos Mannucci op de eigen helft in Estadio Mansiche.
85'
Carlos Mannucci krijgt van scheidsrechter Mike Palomino op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Scheidsrechter Mike Palomino geeft Carlos Mannucci een doeltrap.
84'
84'
Een doelpoging van Nicolas Gabriel Albarracin Basil (Carlos Mannucci) in Trujillo mist scherpte.
83'
Inworp voor Sport Huancayo in Estadio Mansiche op de eigen helft.
83'
Scheidsrechter Mike Palomino geeft Carlos Mannucci een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sport Huancayo.
82'
Trainer Salomon Paredes gebruikt zijn vijfde wissel. Alexander Nasim Succar Caote wordt door Eduardo Urtecho vervangen bij de thuisploeg.
82'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Trujillo.
81'
Doeltrap voor Carlos Mannucci in Estadio Mansiche.
80'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Mike Palomino aan de uitploeg.
79'
Inworp voor Sport Huancayo op de helft van Carlos Mannucci.
78'
Marcos Alexander Lliuya Campos neemt de door scheidsrechter Mike Palomino gegeven hoekschop voor Sport Huancayo in Trujillo.
78'
De uitploeg wisselt Angel Arturo Perez Madrid voor Luis Fernando Garro Sanchez.
78'
Bij Sport Huancayo komt Luis Enrique Benites Vargas er in. Hij vervangt Carlos Esteban Ross Cotal.
76'
Scheidsrechter Mike Palomino geeft Sport Huancayo een doeltrap.
76'
Een doelpoging van Jose Ricardo Cortes (Carlos Mannucci) mist scherpte.
75'
Vrije trap voor Carlos Mannucci op de helft van Sport Huancayo.
73'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Mansiche.
73'
Gutieri Tomelin (Sport Huancayo) krijgt geel van scheidsrechter Mike Palomino in Estadio Mansiche en moet oppassen.