90+5'
Inworp FBC Melgar. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
Inworp voor FBC Melgar in Estadio Mansiche op de eigen helft.
90+3'
De assist kwam van Pablo Damian Lavandeira Hernandez.
90+3'
Doelpunt! De uitploeg komt op een 1-1 gelijke stand via Jean Pierre Archimbaud.
90+3'
Vrije trap voor FBC Melgar op de helft van Carlos Mannucci.
90+3'
De thuisploeg wisselt Alexander Nasim Succar Caote voor Marcelo Enrique Gaona Flores.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Carlos Mannucci mag een doeltrap nemen.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Carlos Mannucci in Trujillo.
90+1'
De uitploeg incasseert geel op naam van Kenji Giovanni Cabrera Nakamura.
89'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Trujillo.
88'
De kopbal van Cristian Ariel Bordacahar wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Carlos Mannucci.
87'
87'
De uitploeg vervangt Matias Fernando Lazo Zapata door Diego Rodriguez.
86'
Leonel Hernan Gonzalez mist een kopkans voor FBC Melgar.
85'
Carlos Percy Liza (Carlos Mannucci) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Trujillo.
84'
Carlos Mannucci schiet tussen de palen, maar Angel Maria Benitez Arguello ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
83'
Carlos Percy Liza (Carlos Mannucci) krijgt een eerste gele kaart.
83'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Carlos Percy Liza (Carlos Mannucci).
82'
De thuisploeg wisselt Johnny Victor Vidales Lature voor Nelinho Quina.
81'
80'
Carlos Mannucci schiet tussen de palen, maar Jose Ricardo Cortes ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
79'
Doeltrap voor FBC Melgar in Estadio Mansiche.
78'
78'
Jefferson Justo Caceres Chavez mist het doel en scoort niet voor FBC Melgar.
78'
Vrije trap in Estadio Mansiche. Op de helft van Carlos Mannucci mag FBC Melgar een vrije trap nemen.
76'
Johnny Victor Vidales Lature met de assist.
76'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Carlos Percy Liza. 1-0!
74'
Jose Ricardo Cortes (Carlos Mannucci) krijgt geel.
73'
Eduardo Valentin Rabanal Jaramillo gaat in het boekje van de scheidsrechter.
73'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Mansiche.
72'
FBC Melgar brengt Pablo Damian Lavandeira Hernandez in de plaats van Tomas Martinez.
72'
72'
Doelpoging FBC Melgar! Het schot van Kenji Giovanni Cabrera Nakamura gaat niet tussen de palen.
71'
In Trujillo krijgt FBC Melgar op de eigen helft een vrije trap te nemen.
68'
Mathias Daniel Llontop Diaz (Carlos Mannucci) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
68'
Carlos Mannucci mag een hoekschop nemen vanaf links via Johnny Victor Vidales Lature.
66'
Inworp voor FBC Melgar op de helft van Carlos Mannucci.
66'
Doeltrap voor Carlos Mannucci in Estadio Mansiche.
66'
Jean Pierre Archimbaud kopt namens FBC Melgar op doel, zonder doelpunt als resultaat.