90+6'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce geeft Atletico Grau een doeltrap.
90+5'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce geeft UTC de Cajamarca een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
Doelpuntenmaker Tomas Sandoval bezorgt Atletico Grau een comfortabele 4-0 voorsprong vanaf elf meter.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor Atletico Grau.
90+1'
UTC de Cajamarca heeft Jesus Branco Geraldo Serrano Aguirre gewisseld. Pedro Paulo Requena Cisneros neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Guillermo Oscar Sanguinetti Giordano.
90+1'
De uitploeg wisselt Cristian Romulo Ojeda voor Jimmy Maguin Perez Rodriguez.
89'
De voorzet kwam van Tomas Sandoval.
89'
Atletico Grau loopt uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij Paulo Cesar De La Cruz.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Sullana.
85'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sullana.
84'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Campeones del 36.
83'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce geeft een inworp aan UTC de Cajamarca op de eigen helft in Estadio Campeones del 36.
83'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Sullana.
80'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Campeones del 36.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. UTC de Cajamarca mag een doeltrap nemen.
79'
Doelpoging Atletico Grau! Het schot van Alvaro Francisco Ampuero Garcia Rosell gaat niet tussen de palen in Sullana.
79'
De vijfde wissel van Atletico Grau. Freddy Alejandro Oncoy Huarote komt erin voor Neri Ricardo Bandiera in Estadio Campeones del 36.
78'
Trainer Angel Comizzo gebruikt zijn vierde wissel. Diego Paolo Soto Vidarte wordt door Augusto Leonel Solis Ramirez vervangen bij de thuisploeg.
75'
Vrije trap in Estadio Campeones del 36. Op de helft van UTC de Cajamarca mag Atletico Grau een vrije trap nemen.
72'
Inworp voor Atletico Grau in Estadio Campeones del 36 op de eigen helft.
72'
Arbiter Alejandro Villanueva Ponce kent een vrije trap toe aan UTC de Cajamarca op de eigen helft.
72'
Atletico Grau mag een hoekschop nemen vanaf links via Paulo Cesar De La Cruz in Estadio Campeones del 36.
70'
In Sullana krijgt UTC de Cajamarca op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70'
Trainer Guillermo Oscar Sanguinetti Giordano (UTC de Cajamarca) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Neil Jaime Marcos Moran door Angel Ojeda Allauca.
69'
Inworp UTC de Cajamarca. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
69'
Doeltrap voor UTC de Cajamarca in Estadio Campeones del 36.
69'
Doelpoging Atletico Grau! Het schot van Neri Ricardo Bandiera gaat niet tussen de palen.
67'
Achterin bij UTC de Cajamarca wordt de kopbal van Tomas Sandoval (Atletico Grau) tegengehouden.
66'
Atletico Grau krijgt van scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce kent een vrije trap toe aan UTC de Cajamarca, te nemen op de helft van Atletico Grau.
65'
Atletico Grau heeft Mauro Andres Da Luz Regalado gewisseld. Jherson Joao Aldair Reyes Rossi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Angel Comizzo.
64'
64'
Poging met het hoofd van Neri Ricardo Bandiera (Atletico Grau), maar hij mist het doel.
62'
Vrije trap voor UTC de Cajamarca op de helft van Atletico Grau.
61'
60'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor UTC de Cajamarca in Sullana.
60'
Inworp voor UTC de Cajamarca ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sullana.
59'
58'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sullana.
58'
Kopbal richting doel! Cristian Romulo Ojeda (UTC de Cajamarca) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Sullana.