90+9'
Juan Tevez (Cusco FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+9'
De verdediging van Cusco FC houdt de kopbal van Pedro Anthony Diaz Mendoza (Asociacion Deportiva Tarma) tegen in Tarma.
90+8'
Asociacion Deportiva Tarma mag een hoekschop nemen vanaf rechts via João Rojas in Estadio Union Tarma.
90+8'
Achterin bij Cusco FC wordt de kopbal van Luis Felipe Perez Valencia (Asociacion Deportiva Tarma) tegengehouden.
90+7'
Inworp voor Cusco FC in Estadio Union Tarma op de eigen helft.
90+6'
De vijfde wissel van Cusco FC. Lisandro Andre Vasquez Pizarro komt erin voor Ivan Leaonardo Colman in Estadio Union Tarma.
90+6'
Inworp Asociacion Deportiva Tarma. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Trainer Miguel Rondelli gebruikt zijn vierde wissel. Lucas Colitto wordt door Jonathan Alberto Bilbao Vasquez vervangen bij de uitploeg.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Cusco FC mag een doeltrap nemen.
90+2'
Een doelpoging van Lucas Colitto (Cusco FC) in Tarma mist scherpte.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Asociacion Deportiva Tarma in Tarma.
90'
Doeltrap voor Cusco FC in Estadio Union Tarma.
89'
Alonso Tamariz Ramirez vervangt Jose Fernando Zevallos Villanueva bij de uitploeg.
89'
Scheidsrechter Hilbert Villegas kent Asociacion Deportiva Tarma een inworp toe op de helft van Cusco FC.
87'
Inworp voor Cusco FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tarma.
87'
Scheidsrechter Hilbert Villegas kent Cusco FC een inworp toe op de helft van Asociacion Deportiva Tarma.
86'
Cusco FC krijgt van scheidsrechter Hilbert Villegas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Scheidsrechter Hilbert Villegas geeft Asociacion Deportiva Tarma een vrije trap op de eigen helft.
85'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Union Tarma.
85'
Ruben Alejandro Ramirez Dos Ramos (Cusco FC) krijgt geel.
83'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Tarma.
83'
De poging van John Narvaez (Asociacion Deportiva Tarma) mist doel in Estadio Union Tarma.
82'
Scheidsrechter Hilbert Villegas kent een vrije trap toe aan Asociacion Deportiva Tarma op een gevaarlijke plek voor Cusco FC.
81'
De thuisploeg wisselt Edson Aubert voor Jhojan Dominguez.
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tarma.
80'
In Estadio Union Tarma ziet John Narvaez (Asociacion Deportiva Tarma) zijn kopbal op doel gered worden door Cusco FC.
79'
Jose Fernando Zevallos Villanueva gaat in het boekje van de scheidsrechter.
79'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Asociacion Deportiva Tarma in de buurt van het doel van Cusco FC.
78'
Cusco FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hilbert Villegas op de helft van Asociacion Deportiva Tarma.
75'
Cusco FC komt op een 1-2 voorsprong in Tarma via Oswaldo Josue Valenzuela Dileo!
75'
Lucas Colitto raakt namens Cusco FC de paal!
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cusco FC in Tarma.
75'
Gele kaart. Pablo Cardenas (Cusco FC) gaat op de bon.
74'
Inworp voor Asociacion Deportiva Tarma in de buurt van het vijandige doel in Estadio Union Tarma.
74'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Union Tarma.
73'
Doeltrap voor Asociacion Deportiva Tarma in Estadio Union Tarma.
73'
De scherpte ontbreekt bij Ivan Leaonardo Colman (Cusco FC). Zijn poging mist doel in Tarma.
72'
71'
Scheidsrechter Hilbert Villegas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Hilbert Villegas aan de uitploeg.