90+7'
Alianza Atletico krijgt een schietkans via Alessandro Milesi Germoni, maar scoort niet in Estadio Union Tarma.
90+6'
Vanaf links mag Santiago Daniel Arias Fierro een hoekschop nemen voor Alianza Atletico in Estadio Union Tarma.
90+5'
Vrije trap in Estadio Union Tarma. Op de helft van Asociacion Deportiva Tarma mag Alianza Atletico een vrije trap nemen.
90+4'
Jhojan Dominguez mist een kopkans voor Asociacion Deportiva Tarma.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alianza Atletico in Tarma.
90+4'
Asociacion Deportiva Tarma krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Ureta in Tarma.
90+4'
Inworp Asociacion Deportiva Tarma. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
De scherpte ontbreekt bij Juan Carlos Gonzales (Asociacion Deportiva Tarma). Zijn poging mist doel in Tarma.
90+3'
Doeltrap voor Alianza Atletico in Estadio Union Tarma.
90+1'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Asociacion Deportiva Tarma in de buurt van het doel van Alianza Atletico.
90+1'
De uitploeg incasseert geel op naam van Santiago Daniel Arias Fierro.
90'
Scheidsrechter Daniel Ureta kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Alianza Atletico krijgt van scheidsrechter Daniel Ureta op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Tarma.
88'
Inworp voor Asociacion Deportiva Tarma op de helft van Alianza Atletico.
87'
Juan Carlos Gonzales schiet op doel maar scoort niet voor Asociacion Deportiva Tarma.
85'
Inworp voor Asociacion Deportiva Tarma in de buurt van het vijandige doel in Estadio Union Tarma.
85'
Wissel in Tarma: Jhojan Dominguez vervangt Jhair Soto bij Asociacion Deportiva Tarma.
85'
Alexander Hidalgo vervangt Edson Aubert bij de thuisploeg.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Alianza Atletico mag een doeltrap nemen.
84'
De kopbal van João Rojas (Asociacion Deportiva Tarma) mist het doel van de tegenstander.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Asociacion Deportiva Tarma in Tarma.
83'
Doelpoging Alianza Atletico! Het schot van Renato Espinoza Torres gaat niet tussen de palen in Tarma.
82'
Scheidsrechter Daniel Ureta geeft Alianza Atletico een doeltrap.
82'
Een doelpoging van Juan Carlos Gonzales (Asociacion Deportiva Tarma) in Tarma mist scherpte.
81'
Doeltrap voor Asociacion Deportiva Tarma in Estadio Union Tarma.
80'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Tarma.
80'
Alianza Atletico brengt Alessandro Milesi Germoni in de plaats van Nestor Adrian Fernandez Palacios.
79'
78'
In Estadio Union Tarma ziet het publiek dat Jeremy Canela Temoche (Alianza Atletico) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
77'
Scheidsrechter Daniel Ureta legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Jeremy Canela Temoche (Alianza Atletico) in Estadio Union Tarma.
77'
Scheidsrechter Daniel Ureta geeft een gele kaart aan Edson Aubert (Asociacion Deportiva Tarma).
77'
Vrije trap voor Alianza Atletico op de helft van Asociacion Deportiva Tarma.
76'
Scheidsrechter Daniel Ureta geeft Asociacion Deportiva Tarma een vrije trap op de eigen helft.
75'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
74'
Renato Espinoza Torres gaat in het boekje van de scheidsrechter.
74'
74'
Asociacion Deportiva Tarma mag een hoekschop nemen vanaf links via João Rojas in Estadio Union Tarma.