Vrije trap voor FBC Melgar op de helft van Alianza Lima.
Inworp voor FBC Melgar op de helft van Alianza Lima.
Doelpoging Alianza Lima! Het schot van Sebastian Rodriguez gaat niet tussen de palen.
Inworp op de eigen helft voor Alianza Lima.
89'
Poging met het hoofd van Adrian Arregui. Maar geen doelpunt voor Alianza Lima.
89'
In Estadio Alejandro Villanueva mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lima.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FBC Melgar in Lima.
86'
Poging met het hoofd van Erick Carlos Noriega Loret de Mola (Alianza Lima), maar hij mist het doel.
86'
Alianza Lima mag een hoekschop nemen vanaf links via Sebastian Rodriguez.
85'
Carlos Caceda (FBC Melgar) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
83'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Carlos Caceda (FBC Melgar).
83'
Inworp FBC Melgar. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Carlos Zambrano lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Alianza Lima.
82'
Inworp Alianza Lima. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Lima.
80'
Het spel ligt even stil: Carlos Zambrano (Alianza Lima) is geblesseerd.
79'
Cristian Ariel Bordacahar (FBC Melgar) krijgt een eerste gele kaart.
79'
In Lima krijgt Alianza Lima op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Kevin Quevedo.
78'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Alejandro Villanueva.
76'
De defensie van FBC Melgar voorkomt dat een kopbal van Adrian Arregui (Alianza Lima) in het doel belandt.
75'
Sebastian Rodriguez schiet op doel maar scoort niet voor Alianza Lima.
74'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Alejandro Villanueva.
73'
Doeltrap voor FBC Melgar in Estadio Alejandro Villanueva.
73'
De thuisploeg wisselt Gonzalo Aguirre voor Adrian Arregui.
71'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Alejandro Villanueva.
68'
FBC Melgar brengt Alexis Arias in de plaats van Tomas Martinez.
68'
Bij FBC Melgar komt Jefferson Justo Caceres Chavez er in. Hij vervangt Pablo Damian Lavandeira Hernandez.
65'
Matías Succar vervangt Pablo David Sabbag Daccarett bij de thuisploeg.
65'
De thuisploeg vervangt Paolo Guerrero door Hernan Barcos.
64'
Buitenspelpositie Paolo Guerrero (Alianza Lima).
63'
In Estadio Alejandro Villanueva mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.