90+5'
Inworp Comerciantes Unidos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
De thuisploeg vervangt Renato Espinoza Torres door Jose Leonardo de la Cruz Robatti.
90+1'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Campeones del 36.
90'
Blessure voor Matias Eric Sen (Comerciantes Unidos). Jose Antonio Parodi Colunga komt voor hem het veld in.
87'
Matias Eric Sen raakt geblesseerd bij Comerciantes Unidos en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
87'
In Sullana krijgt Comerciantes Unidos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
Italo Estuard Regalado Algendones vervangt Dylan Pave Caro Salas bij de uitploeg.
82'
De uitploeg vervangt Piero Alessandro Magallanes Broggi door Oscar Manuel Pinto Marin.
82'
Inworp voor Alianza Atletico ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sullana.
81'
Alianza Atletico brengt Stefano Jose Fernandez Pizarro in de plaats van Santiago Daniel Arias Fierro.
81'
De thuisploeg wisselt Horacio Cristian Benincasa Olaya voor Eric Joel Tovo.
80'
Alianza Atletico gebruikt de tweede wissel. Hideyoshi Enrique Arakaki Chinen vervangt Nestor Adrian Fernandez Palacios.
79'
Inworp voor Alianza Atletico op de helft van Comerciantes Unidos.
79'
Inworp voor Alianza Atletico in de buurt van het vijandige doel in Estadio Campeones del 36.
78'
Doeltrap voor Comerciantes Unidos in Estadio Campeones del 36.
78'
Nestor Adrian Fernandez Palacios mist een kopkans voor Alianza Atletico.
76'
In Estadio Campeones del 36 mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
Inworp op de eigen helft voor Comerciantes Unidos.
73'
Bij Comerciantes Unidos komt Vaughn Villanueva er in. Hij vervangt Sebastian Gonzales Zela.
72'
Alianza Atletico mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Rodrigo Facundo Castro.
72'
Bij Alianza Atletico krijgt bankzitter Guillermo Alessandro Larios Saavedra een gele kaart.
68'
Jeremy Canela Temoche (Alianza Atletico) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
67'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Jeremy Canela Temoche (Alianza Atletico).
65'
Bij Comerciantes Unidos wordt Keyvin Paico met rood van het veld gestuurd.
65'
Vrije trap voor Alianza Atletico op de helft van Comerciantes Unidos.
65'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Christian James Vasquez Perez plaats maken voor Aldair Perleche Romero.
64'
Christian James Vasquez Perez van Alianza Atletico is geblesseerd en het spel ligt even stil.
63'
Inworp voor Comerciantes Unidos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sullana.
62'
Inworp op de eigen helft voor Alianza Atletico.
61'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sullana.
61'
Jeremy Canela Temoche (Alianza Atletico) is weer terug binnen de lijnen.
58'
Het spel ligt even stil: Jeremy Canela Temoche (Alianza Atletico) is geblesseerd.
56'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Campeones del 36.
54'
Dylan Pave Caro Salas (Comerciantes Unidos) krijgt geel.
54'
53'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Comerciantes Unidos in Sullana.
51'
Vrije trap in Estadio Campeones del 36. Op de helft van Comerciantes Unidos mag Alianza Atletico een vrije trap nemen.
50'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sullana.
48'
Comerciantes Unidos moet uitkijken als Alianza Atletico een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Campeones del 36.
47'
Comerciantes Unidos schiet tussen de palen, maar Piero Alessandro Magallanes Broggi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.