90+8'
Na een geweldige tweede helft kwam FC Utrecht terug in de wedstrijd en won het zelfs!
90+8'
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+8'
Balbezit: NAC: 44%, FC Utrecht: 56%.
90+8'
Vandaag is het aantal aanwezigen 19000.
90+8'
GELDIG DOELPUNT! - Na een grondige check van de situatie beslist de scheidsrechter dat het doelpunt van FC Utrecht staat.
90+7'
VAR - DOELPUNT! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke goal voor FC Utrecht.
90+6'
Victor Jensen gaf de sleutelpass voor het doelpunt!
90+6'
[speler1] wist te scoren vanuit een makkelijke positie.
90+6'
De assist voor het doelpunt is van Miguel Rodriguez.
90+6'
G O O O A A A L - Noah Ohio van FC Utrecht tikt de bal erin met links. Makkelijk afronden voor Noah Ohio
90+6'
Miguel Rodriguez creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
90+6'
FC Utrecht met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+6'
Jan van den Bergh wint een luchtduel van Victor Jensen.
90+5'
90+4'
UIT HET VELD GESTUURD! - Na een grove overtreding moet Lars Mol vertrekken.
90+4'
Gevaarlijke overtreding door Lars Mol van NAC. Miguel Rodriguez incasseerde.
90+4'
Mike van der Hoorn is geblesseerd en zal vervangen worden door Matisse Didden.
90+4'
NAC heeft het balbezit.
90+4'
90+3'
Mike van der Hoorn ligt geblesseerd op de grond en krijgt medische behandeling op het veld.
90+2'
Noah Ohio van FC Utrecht kan niet stoppen met het vieren van dat doelpunt. De scheidrechter besluit hem geel te geven.
90+2'
90+2'
Het spel is stopgezet omdat er een speler op het veld ligt.
90+1'
90+1'
Leo Greiml met een slechte actie die leidt tot een doelpunt voor de tegenpartij.
90+1'
De assist voor het doelpunt is van Mike van der Hoorn.
90+1'
G O O O A A A L - Noah Ohio scoort met de rechtervoet!
90+1'
Leo Greiml maakt zich schuldig aan een verdedigingsfout.
90+1'
De voorzet door Nick Viergever van FC Utrecht bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+1'
Martin Koscelnik haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+1'
Een speler van FC Utrecht geeft een lange inworp in het strafschopgebied van de tegenstander.
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 3 minuten bij worden geteld.
90'
Miguel Rodriguez schiet van buiten het strafschopgebied, maar Daniel Bielica heeft alles onder controle
90'
Leo Greiml van NAC onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90'
FC Utrecht neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90'
90'
Boyd Lucassen verlaat het veld om door Martin Koscelnik vervangen te worden bij een tactische wissel.
89'
89'
Cherrion Valerius van NAC onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.