90+7'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos kent CF Monterrey een inworp toe op de helft van Mazatlan FC.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor Mazatlan FC.
90+6'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio BBVA Bancomer.
90+5'
Inworp Mazatlan FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Een speler van Mazatlan FC staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos teruggefloten.
90+3'
Esteban Andrada (CF Monterrey) krijgt geel van scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos in Estadio BBVA Bancomer en moet oppassen.
90+3'
Arbiter Cesar Arturo Ramos Palazuelos kent een vrije trap toe aan Mazatlan FC op de eigen helft.
90+2'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Guadalupe.
90+1'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos geeft CF Monterrey een doeltrap.
90'
Doelpoging Mazatlan FC! Het schot van Andres Montano gaat niet tussen de palen.
89'
Ramiro Arciga schiet op doel maar scoort niet voor Mazatlan FC.
89'
In Estadio BBVA Bancomer mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
Buitenspel CF Monterrey. Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos fluit de thuisploeg terug in Estadio BBVA Bancomer.
88'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos geeft een inworp aan Mazatlan FC op de eigen helft in Estadio BBVA Bancomer.
87'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Guadalupe.
86'
CF Monterrey krijgt van scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Inworp voor CF Monterrey op de helft van Mazatlan FC.
82'
Trainer Ismael Rescalvo Sanchez (Mazatlan FC) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Jair Diaz door Alonso Escoboza.
82'
Wissel in Guadalupe: Alan Medina vervangt Sergio Flores bij Mazatlan FC.
82'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Guadalupe.
82'
Een doelpoging van Facundo Ezequiel Almada (Mazatlan FC) in Guadalupe mist scherpte.
78'
Eerste gele kaart voor Jair Diaz (Mazatlan FC) in Guadalupe.
78'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Cesar Arturo Ramos Palazuelos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Guadalupe.
78'
Doeltrap voor CF Monterrey in Estadio BBVA Bancomer.
76'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos geeft Mazatlan FC een vrije trap op de eigen helft.
75'
74'
73'
In Guadalupe krijgt CF Monterrey op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70'
Mazatlan FC heeft Jose Maduena gewisseld. Ramiro Arciga neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ismael Rescalvo Sanchez.
69'
Trainer Ismael Rescalvo Sanchez (Mazatlan FC) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Gustavo Javier Del Prete door Stiven Plaza.
69'
Inworp voor CF Monterrey in de buurt van het vijandige doel in Estadio BBVA Bancomer.
68'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mazatlan FC in Guadalupe.
68'
Jorge Rodriguez mist het doel en scoort niet voor CF Monterrey in Estadio BBVA Bancomer.
66'
Inworp voor Mazatlan FC in Estadio BBVA Bancomer op de eigen helft.
65'
63'
Bij CF Monterrey komt Jesus Gallardo er in. Hij vervangt Gerardo Arteaga.
63'
De thuisploeg wisselt Luis Romo voor Jorge Rodriguez.
63'
62'
CF Monterrey mag een hoekschop nemen vanaf links via Omar Govea in Estadio BBVA Bancomer.