Eerste gele kaart voor Stiven Barreiro (Club Leon) in Tijuana.
77'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Club Leon een doeltrap.
73'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft een gele kaart aan Paul Bellon Saracho (Club Leon).
72'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent een vrije trap toe aan Club Leon op een gevaarlijke plek voor Club Tijuana de Caliente.
69'
Inworp Club Leon. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
65'
Goal in Tijuana! Gilberto Rafael Mora Zambrano brengt Club Tijuana de Caliente op een 2-1 voorsprong.
63'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez toont Diego Hernandez (Club Leon) de gele kaart.
46'
David Ramirez vervangt Jordy Jose Alcivar Macias bij de uitploeg.
46'
De uitploeg wisselt Stiven Mendoza voor Diego Hernandez.
46'
Club Tijuana de Caliente brengt Kevin Balanta in de plaats van Diego Zaragoza.
De eerste helft op Estadio Caliente zit erop.
44'
Ivan Moreno brengt de uitploeg langszij, 1-1.
43+2'
Rafael Eduardo Fernandez Inzunza (Club Tijuana de Caliente) krijgt geel van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez in Estadio Caliente en moet oppassen.
33'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Club Leon een vrije trap op de eigen helft.
32'
Club Tijuana de Caliente krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez in Tijuana.
23'
Bij Club Tijuana de Caliente komt Jaime Alvarez Murrieta er in. Hij vervangt Ivan Oswaldo Tona Olmeda.
22'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Christian Rivera. 1-0!
18'
Rood in Tijuana! Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez stuurt Luciano Cabral vroegtijdig naar de kleedkamers. Club Leon met een man minder.
10'
Gele kaart in Tijuana: Ivan Oswaldo Tona Olmeda (Club Tijuana de Caliente) gaat op de bon bij scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez.
Estadio Caliente is klaar voor de wedsrijd.