90+7'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron fluit voor buitenspel van Tigres UANL.
90+6'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Tigres UANL een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Guadalajara Chivas.
90+4'
Doeltrap voor Guadalajara Chivas in Estadio Universitario (UANL).
90+2'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Tigres UANL een doeltrap.
90+2'
Inworp voor Guadalajara Chivas ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nuevo Leon.
90+1'
Inworp voor Guadalajara Chivas in de buurt van het vijandige doel in Estadio Universitario (UANL).
90+1'
Guadalajara Chivas schiet tussen de palen, maar Cade Cowell ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Nuevo Leon.
90+1'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent een vrije trap toe aan Tigres UANL, te nemen op de helft van Guadalajara Chivas.
90'
Eerste gele kaart voor Marcelo Flores Dorrell (Tigres UANL) in Nuevo Leon.
88'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
In Estadio Universitario (UANL) ziet het publiek dat Erick Gutierrez (Guadalajara Chivas) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
86'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Erick Gutierrez (Guadalajara Chivas).
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guadalajara Chivas in Nuevo Leon.
85'
Juan Francisco Brunetta mist het doel en scoort niet voor Tigres UANL in Estadio Universitario (UANL).
84'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Tigres UANL een vrije trap op de eigen helft.
83'
Guadalajara Chivas gebruikt de derde wissel. Leonardo Sepúlveda vervangt Jose Castillo.
82'
De vijfde wissel van Tigres UANL. Diego Reyes komt erin voor Joaquim in Estadio Universitario (UANL).
79'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nuevo Leon.
78'
Pavel Perez vervangt Ruben Gonzalez bij de uitploeg.
78'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Guadalajara Chivas een vrije trap op de eigen helft.
76'
Tigres UANL moet opletten als Guadalajara Chivas van scheidsrechter Daniel Quintero Huitron een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
76'
Tigres UANL brengt Juan Francisco Brunetta in de plaats van Sebastian Cordova.
75'
Trainer Veljko Paunovic (Tigres UANL) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Fernando Gorriaran door Juan Vigon.
75'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent Guadalajara Chivas een inworp toe op de helft van Tigres UANL.
75'
Inworp voor Tigres UANL op de helft van Guadalajara Chivas.
72'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft een gele kaart aan Fernando Gorriaran (Tigres UANL).
72'
Vrije trap in Estadio Universitario (UANL). Op de helft van Tigres UANL mag Guadalajara Chivas een vrije trap nemen.
72'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Nuevo Leon.
71'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Guadalajara Chivas een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Tigres UANL.
70'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Guadalajara Chivas een doeltrap.
69'
69'
Vanaf links mag Sebastian Cordova een hoekschop nemen voor Tigres UANL in Estadio Universitario (UANL).
69'
Tigres UANL mag een hoekschop nemen vanaf links via Diego Lainez in Estadio Universitario (UANL).
68'
Inworp op de eigen helft voor Tigres UANL.
67'
Arbiter Daniel Quintero Huitron kent een vrije trap toe aan Guadalajara Chivas op de eigen helft.
67'
De eerste wissel van Guadalajara Chivas. Armando Gonzalez komt erin voor Ricardo Marin Sanchez in Estadio Universitario (UANL).
66'
65'
Guadalajara Chivas moet opletten als Tigres UANL van scheidsrechter Daniel Quintero Huitron een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
64'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft een inworp aan Guadalajara Chivas op de eigen helft in Estadio Universitario (UANL).
63'
Trainer Veljko Paunovic gebruikt zijn tweede wissel. Jonathan Herrera wordt door Marcelo Flores Dorrell vervangen bij de thuisploeg.