De thuisploeg vervangt Fernando Gorriaran door Diego Reyes.
90+8'
Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong via Fernando Gorriaran.
90+6'
Gele kaart in Nuevo Leon: Javier Aquino (Tigres UANL) gaat op de bon bij scheidsrechter Martin Molina Astorga.
90+5'
Tigres UANL krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Martin Molina Astorga op de helft van San Luis.
90+3'
Scheidsrechter Martin Molina Astorga geeft een inworp aan San Luis op de eigen helft in Estadio Universitario (UANL).
90'
Poging met het hoofd van Joaquim (Tigres UANL), maar hij mist het doel.
90'
Tigres UANL krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Martin Molina Astorga in Nuevo Leon.
89'
Trainer Domenec Torrent Font gebruikt zijn vijfde wissel. Oscar Macias wordt door Aldo Cruz vervangen bij de uitploeg.
88'
Scheidsrechter Martin Molina Astorga kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
De uitploeg vervangt Sebastien Salles-Lamonge door Benjamin Galdames.
78'
Inworp op de eigen helft voor Tigres UANL.
77'
Bij Tigres UANL komt Juan Vigon er in. Hij vervangt Rafael Carioca.
72'
Diego Lainez vervangt Uriel Antuna bij de thuisploeg.
71'
De thuisploeg wisselt Andre Pierre Gignac voor Nicolas Ibanez.
71'
Inworp voor Tigres UANL op de helft van San Luis.
66'
Scheidsrechter Martin Molina Astorga geeft Tigres UANL een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van San Luis.
56'
Tigres UANL brengt Marcelo Flores Dorrell in de plaats van Jonathan Herrera.
55'
Inworp voor San Luis op de helft van Tigres UANL.
47'
Scheidsrechter Martin Molina Astorga kent San Luis een inworp toe op de helft van Tigres UANL.
46'
Andre Pierre Gignac (Tigres UANL) krijgt een eerste gele kaart.
De scheidsrechter fluit voor de rust.
45+5'
Inworp voor Tigres UANL in Estadio Universitario (UANL) op de eigen helft.
45+2'
Scheidsrechter Martin Molina Astorga kent een vrije trap toe aan San Luis, te nemen op de helft van Tigres UANL.
45+1'
Buitenspelpositie Tigres UANL.
42'
Inworp Tigres UANL. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
41'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Universitario (UANL).
39'
San Luis krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Martin Molina Astorga in Nuevo Leon.
38'
34'
Rood voor Tigres UANL! Juan Francisco Brunetta krijgt de rode kaart getoond door scheidsrechter Martin Molina Astorga in Nuevo Leon.
29'
Scheidsrechter Martin Molina Astorga geeft een inworp aan Tigres UANL op de eigen helft in Estadio Universitario (UANL).
25'
Inworp San Luis. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
24'
Scheidsrechter Martin Molina Astorga geeft San Luis een vrije trap op de eigen helft.
19'
16'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nuevo Leon.
16'
12'
6'
In Estadio Universitario (UANL) mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.