90+8'
Tigres UANL krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez in Santiago de Queretaro.
90+7'
Inworp voor Tigres UANL in de buurt van het vijandige doel in Estadio La Corregidora.
90+7'
De bal is over de achterlijn geweest. Tigres UANL mag een doeltrap nemen.
90+6'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Queretaro FC in Santiago de Queretaro.
90+4'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Queretaro.
90+3'
In Estadio La Corregidora mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
Trainer Mauro Gerk gebruikt zijn vierde wissel. Francisco Venegas wordt door Alan Medina vervangen bij de thuisploeg.
88'
Doeltrap voor Queretaro FC in Estadio La Corregidora.
87'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez geeft Tigres UANL een doeltrap.
87'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez toont Guido Pizarro (Tigres UANL) de gele kaart.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. Queretaro FC mag een doeltrap nemen.
86'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez aan de uitploeg.
85'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez geeft Queretaro FC een doeltrap.
83'
82'
Een speler van Queretaro FC staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez teruggefloten.
81'
77'
Queretaro FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez in Santiago de Queretaro.
76'
Bij Tigres UANL komt Jonathan Herrera er in. Hij vervangt Diego Lainez.
76'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Queretaro.
74'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez geeft Tigres UANL een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Queretaro FC.
73'
72'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez kent Tigres UANL een inworp toe op de helft van Queretaro FC.
71'
In Santiago de Queretaro krijgt Queretaro FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
68'
67'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66'
De uitploeg vervangt Fernando Gorriaran door Juan Vigon.
65'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
61'
60'
Tigres UANL mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
60'
Vrije trap voor Tigres UANL op de helft van Queretaro FC.
59'
57'
Wissel in Santiago de Queretaro: Sebastian Hernandez vervangt Ayrton Preciado bij Queretaro FC.
57'
De thuisploeg wisselt Lucas Rodriguez voor Ayrton Preciado.
57'
Trainer Mauro Gerk (Queretaro FC) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Lucas Rodriguez door Ake Arnaud Loba.
57'
Tigres UANL heeft Uriel Antuna gewisseld. Nicolas Ibanez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Veljko Paunovic.
56'
Marcelo Flores Dorrell vervangt Sebastian Cordova bij de uitploeg.
56'
De eerste wissel van Tigres UANL. Jesus Angulo komt erin voor Osvaldo Rodriguez in Estadio La Corregidora.
55'
Inworp Tigres UANL. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.