90+9'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent Queretaro FC een inworp toe op de helft van Puebla FC.
90+9'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+9'
In Estadio Cuauhtemoc mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+8'
In Puebla krijgt Queretaro FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+6'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft een inworp aan Queretaro FC op de eigen helft in Estadio Cuauhtemoc.
90+5'
Inworp voor Queretaro FC in Estadio Cuauhtemoc op de eigen helft.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Puebla FC in Puebla.
90+3'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft Puebla FC een doeltrap.
90'
Doeltrap voor Puebla FC in Estadio Cuauhtemoc.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Queretaro FC mag een doeltrap nemen.
90'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent Puebla FC een inworp toe op de helft van Queretaro FC.
89'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Puebla.
89'
88'
Arbiter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent een vrije trap toe aan Puebla FC op de eigen helft.
88'
Inworp voor Queretaro FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Puebla.
87'
Puebla FC blokkeert de kopbal van Francisco Venegas (Queretaro FC) in Puebla.
84'
Facundo Waller vervangt Alberto Herrera bij de thuisploeg.
84'
Trainer Jose Manuel De la Torre (Puebla FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Luis Quinones door Daniel Alvarez.
83'
82'
Inworp Queretaro FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
De tweede wissel van Puebla FC. Jose Rodrigo Pachuca Martinez komt erin voor Pablo González Diaz in Estadio Cuauhtemoc.
80'
80'
De kopbal van Rubio Rubin (Queretaro FC) mist het doel van de tegenstander.
80'
Wissel in Puebla: Francisco Venegas vervangt Pablo Nicolas Ortiz Orozco bij Queretaro FC.
80'
Puebla FC brengt Rafael Duran Martinez in de plaats van Santiago Ormeno.
77'
Puebla FC komt via een strafschop op een 2-1 voorsprong in Puebla. Santiago Ormeno is de doelpuntenmaker.
71'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce toont Luis Quinones (Puebla FC) de gele kaart.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Queretaro FC in Puebla.
69'
Doelpoging Puebla FC! Het schot van Luis Quinones gaat niet tussen de palen.
68'
Inworp voor Puebla FC in Estadio Cuauhtemoc op de eigen helft.
68'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft Queretaro FC een doeltrap.
67'
Puebla FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce op de helft van Queretaro FC.
65'
De assist kwam van Lucas Rodriguez.
65'
In Estadio Cuauhtemoc zorgt Juan Robles voor de 1-1 en de wedstrijd in Puebla ligt weer helemaal open.
64'
Queretaro FC heeft Martin Rio gewisseld. Juan Robles neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mauro Gerk.
64'
Puebla FC krijgt van scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce op eigen helft een vrije trap toegewezen.