Doelpunt! De thuisploeg maakt de gelijkmaker via Sergio Aguayo.
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
Inworp voor Queretaro FC in Estadio Miguel Hidalgo op de eigen helft.
Inworp op de eigen helft voor CF Pachuca.
90+3'
Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez geeft Queretaro FC een doeltrap.
90+3'
CF Pachuca krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez op de helft van Queretaro FC.
90+3'
In Estadio Miguel Hidalgo mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pachuca de Soto.
90+1'
Federico Eduardo Lertora gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+1'
Vrije trap voor CF Pachuca op de helft van Queretaro FC.
90+1'
Queretaro FC krijgt van scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez geeft een inworp aan Queretaro FC op de eigen helft in Estadio Miguel Hidalgo.
89'
Inworp op de eigen helft voor Queretaro FC.
89'
CF Pachuca krijgt van scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
87'
De bal is over de achterlijn geweest. CF Pachuca mag een doeltrap nemen.
87'
Inworp voor Queretaro FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pachuca de Soto.
86'
Queretaro FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez kent Queretaro FC een inworp toe op de helft van CF Pachuca.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Pachuca de Soto.
85'
Nelson Deossa mist het doel en scoort niet voor CF Pachuca in Estadio Miguel Hidalgo.
85'
Vanaf links mag Alan Bautista een hoekschop nemen voor CF Pachuca in Estadio Miguel Hidalgo.
84'
Gele kaart. Guillermo Allison Revuelta (Queretaro FC) gaat op de bon.
83'
Doeltrap voor Queretaro FC in Estadio Miguel Hidalgo.
83'
Inworp voor CF Pachuca op de helft van Queretaro FC.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Queretaro FC in Pachuca de Soto.
81'
In Estadio Miguel Hidalgo mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
Samuel Sosa neemt de door scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez gegeven hoekschop voor Queretaro FC in Pachuca de Soto.
79'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Ivan Antonio Lopez Sanchez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pachuca de Soto.
78'
Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
78'
De vierde wissel van Queretaro FC. Jaime Gomez komt erin voor Omar Mendoza in Estadio Miguel Hidalgo.
77'
Inworp voor CF Pachuca in de buurt van het vijandige doel in Estadio Miguel Hidalgo.
76'
Queretaro FC moet opletten als CF Pachuca van scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75'
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CF Pachuca in Pachuca de Soto.
74'
Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez geeft een gele kaart aan Sergio Hernandez (CF Pachuca).
74'
In Pachuca de Soto krijgt Queretaro FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73'
Inworp CF Pachuca. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.