2 - 0Einde
90+6'
Necaxa moet opletten als Pumas UNAM van scheidsrechter Katia Garcia een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+5'
Inworp voor Pumas UNAM ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Aguascalientes.
90+4'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Victoria.
90+4'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Emilio Lara.
90+4'
Inworp Pumas UNAM. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Doeltrap voor Necaxa in Estadio Victoria.
90+3'
Een doelpoging van Guillermo Martinez Ayala (Pumas UNAM) mist scherpte.
90+3'
Pumas UNAM krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Katia Garcia in Aguascalientes.
90+3'
90+2'
Scheidsrechter Katia Garcia geeft Necaxa een doeltrap.
90+1'
Buitenspel van de uitploeg.
90'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Victoria.
90'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Necaxa in Aguascalientes.
89'
Doelpoging Pumas UNAM! Het schot van Ruben Duarte gaat niet tussen de palen.
88'
De uitploeg wisselt Jorge Antonio Ruvalcaba Castro voor Rodrigo Lopez.
88'
Pumas UNAM krijgt van scheidsrechter Katia Garcia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Scheidsrechter Katia Garcia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
In Aguascalientes krijgt Pumas UNAM op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Necaxa brengt Ricardo Saul Monreal Morales in de plaats van Jose Antonio Paradela.
84'
Jose Antonio Paradela (Necaxa) krijgt geel.
84'
Trainer Eduardo Fentanes Orozco (Necaxa) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Bryan Garnica door Tomas Oscar Badaloni.
83'
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Necaxa mag een doeltrap nemen.
82'
Pumas UNAM mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Cesar Huerta in Estadio Victoria.
82'
Trainer Gustavo Lema gebruikt zijn vierde wissel. Pablo Bennevendo wordt door Robert Ismael Ergas Moreno vervangen bij de uitploeg.
82'
Pumas UNAM gebruikt de derde wissel. Ali Avila vervangt Ignacio Pussetto.
81'
Vrije trap in Estadio Victoria. Op de helft van Necaxa mag Pumas UNAM een vrije trap nemen.
81'
Scheidsrechter Katia Garcia geeft een inworp aan Pumas UNAM op de eigen helft in Estadio Victoria.
80'
78'
Inworp voor Necaxa op de helft van Pumas UNAM.
78'
Inworp op de eigen helft voor Necaxa.
77'
Guillermo Martinez Ayala gaat in het boekje van de scheidsrechter.
77'
Gele kaart in Aguascalientes: Piero Aldair Quispe Cordova (Pumas UNAM) gaat op de bon bij scheidsrechter Katia Garcia.
75'
Scheidsrechter Katia Garcia geeft Pumas UNAM een doeltrap.
75'
73'
Scheidsrechter Katia Garcia kent een vrije trap toe aan Pumas UNAM, te nemen op de helft van Necaxa.
72'
Bij Necaxa komt Diego Esau Gomez Medina er in. Hij vervangt Agustin Palavecino Lamela.
72'
Wissel in Aguascalientes: Kevin Rosero vervangt Heriberto Jurado bij Necaxa.
70'
Doelpunt in Aguascalientes! Fernando Arce vergroot de voorsprong tot 2-0 voor Necaxa.