1 - 2Einde
90+11'
Inworp CF Monterrey. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+11'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez geeft een gele kaart aan German Berterame (CF Monterrey).
90+11'
Tiago Volpi (Deportivo Toluca FC) krijgt geel.
90+10'
Buitenspelpositie CF Monterrey.
90+9'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez geeft CF Monterrey een vrije trap op de eigen helft.
90+8'
Gele kaart in Guadalupe: Stefan Medina (CF Monterrey) gaat op de bon bij scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez.
90+8'
Vrije trap in Estadio BBVA Bancomer. Op de helft van CF Monterrey mag Deportivo Toluca FC een vrije trap nemen.
90+7'
Inworp voor Deportivo Toluca FC in Estadio BBVA Bancomer op de eigen helft.
90+4'
Een speler van CF Monterrey staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez teruggefloten.
90+1'
De vijfde wissel van Deportivo Toluca FC. Frankie Amaya komt erin voor Alexis Vega in Estadio BBVA Bancomer.
90+1'
Trainer Renato Manuel Alves Paiva (Deportivo Toluca FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Marcel Ruiz door Jesus Pinuelas.
90'
Doeltrap voor Deportivo Toluca FC in Estadio BBVA Bancomer.
89'
CF Monterrey krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez in Guadalupe.
87'
Goal in Guadalupe! Isaias Violante brengt Deportivo Toluca FC op een 1-2 voorsprong.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportivo Toluca FC mag een doeltrap nemen.
83'
Wissel in Guadalupe: Isaias Violante vervangt Juan Dominguez bij Deportivo Toluca FC.
83'
Deportivo Toluca FC krijgt van scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Tiago Volpi lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Deportivo Toluca FC.
82'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Tiago Volpi (Deportivo Toluca FC).
81'
CF Monterrey krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez op de helft van Deportivo Toluca FC.
80'
CF Monterrey brengt Fidel Daniel Ambriz Gonzalez in de plaats van Oliver Torres.
80'
Eerste gele kaart voor Claudio Baeza (Deportivo Toluca FC) in Guadalupe.
80'
Arbiter Fernando Guerrero Ramirez kent een vrije trap toe aan CF Monterrey op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez geeft CF Monterrey een doeltrap.
78'
Deportivo Toluca FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Claudio Baeza in Estadio BBVA Bancomer.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Toluca FC in Guadalupe.
77'
Vanaf rechts mag Sergio Canales een hoekschop nemen voor CF Monterrey in Estadio BBVA Bancomer.
74'
Inworp voor CF Monterrey ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Guadalupe.
74'
In Guadalupe krijgt CF Monterrey op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Guadalupe.
68'
De thuisploeg vervangt Brandon Vazquez door Jesus Corona.
67'
Bij Deportivo Toluca FC komt Carlos Orrantia er in. Hij vervangt Brian Garcia.
67'
Edgar Lopez vervangt Jesus Angulo bij de uitploeg.
67'
66'
Vrije trap voor Deportivo Toluca FC op de helft van CF Monterrey.
66'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Toluca FC.
65'
63'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez geeft een inworp aan CF Monterrey op de eigen helft in Estadio BBVA Bancomer.
62'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Fernando Guerrero Ramirez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Guadalupe.
62'
In Estadio BBVA Bancomer mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.