90+11'
Inworp op de eigen helft voor CF Monterrey.
90+9'
Scheidsrechter Salvador Perez Villalobos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+9'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+9'
Juarez krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Salvador Perez Villalobos in Guadalupe.
90+8'
De uitploeg wisselt Aviles Hurtado voor Alex Mendez.
90+7'
Buitenspelpositie Juarez.
90+4'
Juarez gebruikt de vierde wissel. Angel Zaldívar vervangt Diego Campillo Del Campo.
90+3'
Rode kaart in Estadio BBVA Bancomer (Guadalupe). German Berterame van CF Monterrey mag gaan douchen van scheidsrechter Salvador Perez Villalobos.
90'
Trainer Mauricio Barbieri (Juarez) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Jose Abella door Edson Fernando.
89'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Guadalupe.
89'
CF Monterrey mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. CF Monterrey mag een doeltrap nemen.
85'
De voorzet kwam van Johan Rojas Echavarria.
85'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Sergio Canales. 3-2!
84'
Arbiter Salvador Perez Villalobos kent een vrije trap toe aan Juarez op de eigen helft.
82'
Scheidsrechter Salvador Perez Villalobos kent een vrije trap toe aan CF Monterrey op een gevaarlijke plek voor Juarez.
82'
Gele kaart in Guadalupe: Haret Ortega (Juarez) gaat op de bon bij scheidsrechter Salvador Perez Villalobos.
79'
Sergio Canales maakt de gelijkmaker voor de thuisploeg middels een benutte penalty: 2-2.
78'
Eerste gele kaart voor Dieter Villalpando (Juarez) in Guadalupe.
77'
De uitploeg incasseert geel op naam van Oscar Estupinan.
73'
CF Monterrey in buitenspelpositie.
72'
De tweede wissel van Juarez. Jesus Venegas komt erin voor Guilherme Castilho Carvalho in Estadio BBVA Bancomer.
72'
Juarez brengt Aviles Hurtado in de plaats van Jairo Torres.
70'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio BBVA Bancomer.
69'
Arbiter Salvador Perez Villalobos kent een vrije trap toe aan CF Monterrey op de eigen helft.
68'
Fidel Daniel Ambriz Gonzalez vervangt Jesus Corona bij de thuisploeg.
68'
CF Monterrey heeft Oliver Torres gewisseld. Johan Rojas Echavarria neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Martin Gaston Demichelis.
68'
CF Monterrey krijgt van scheidsrechter Salvador Perez Villalobos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67'
Vrije trap in Estadio BBVA Bancomer. Op de helft van Juarez mag CF Monterrey een vrije trap nemen.
66'
Doeltrap voor Juarez in Estadio BBVA Bancomer.
65'
65'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor CF Monterrey in de buurt van het doel van Juarez.
65'
Gele kaart. Benny Diaz (Juarez) gaat op de bon.
59'
Ralph Orquin deed het voorbereidende werk.
59'
De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Diego Luis Valoyes Ruiz. Het staat 1-2 in Estadio BBVA Bancomer.
58'
Inworp voor Juarez ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Guadalupe.
58'
Scheidsrechter Salvador Perez Villalobos geeft Juarez een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van CF Monterrey.