90+9'
Mazatlan FC moet opletten als Puebla FC van scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+8'
Inworp Puebla FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+7'
In Mazatlan krijgt Mazatlan FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+7'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+7'
Inworp voor Puebla FC in de buurt van het vijandige doel in Estadio de Mazatlan.
90+6'
Scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas geeft Puebla FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mazatlan FC.
90+6'
Scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas kent Puebla FC een inworp toe op de helft van Mazatlan FC.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Puebla FC.
90+6'
Puebla FC krijgt van scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
Arbiter Ismael Rosario Lopez Penuelas kent een vrije trap toe aan Puebla FC op de eigen helft.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Puebla FC in Mazatlan.
90'
Inworp voor Mazatlan FC in Estadio de Mazatlan op de eigen helft.
89'
Inworp voor Mazatlan FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mazatlan.
88'
Scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Mazatlan.
87'
Gustavo Ferrareis (Puebla FC) krijgt geel van scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas in Estadio de Mazatlan en moet oppassen.
86'
De uitploeg vervangt Santiago Ormeno door Jose Rodrigo Pachuca Martinez.
85'
Puebla FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas op de helft van Mazatlan FC.
84'
In Estadio de Mazatlan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83'
Mazatlan FC heeft Ventura Alvarado gewisseld. Ramiro Franco neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Victor Manuel Vucetich Rojas.
83'
Trainer Victor Manuel Vucetich Rojas gebruikt zijn derde wissel. Alonso Escoboza wordt door Raul Erasmo Camacho Lastra vervangen bij de thuisploeg.
81'
Scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas geeft Puebla FC een vrije trap op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas kent Mazatlan FC een inworp toe op de helft van Puebla FC.
79'
Scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas geeft Puebla FC een doeltrap.
79'
Mazatlan FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas in Mazatlan.
77'
76'
73'
In Mazatlan krijgt Puebla FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70'
Wissel in Mazatlan: Mauro Lainez vervangt Ramiro Arciga bij Mazatlan FC.
70'
68'
De bal is over de achterlijn geweest. Puebla FC mag een doeltrap nemen.
67'
67'
Mazatlan FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Edgar Barcenas in Estadio de Mazatlan.
67'
Luis Quinones vervangt Raul Castillo bij de uitploeg.
67'
Puebla FC gebruikt de eerste wissel. Daniel Alvarez vervangt Alberto Herrera.
64'
Doeltrap voor Puebla FC in Estadio de Mazatlan.
62'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mazatlan.
61'
60'
60'
Mazatlan FC krijgt van scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas op eigen helft een vrije trap toegewezen.