90+8'
Inworp Necaxa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+7'
Inworp voor Mazatlan FC in de buurt van het vijandige doel in Estadio de Mazatlan.
90+6'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mazatlan.
90+5'
Wissel in Mazatlan: Raul Sandoval vervangt Bryan Garnica bij Necaxa.
90+5'
Inworp voor Necaxa in Estadio de Mazatlan op de eigen helft.
90+2'
Inworp voor Mazatlan FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mazatlan.
90+2'
Inworp voor Mazatlan FC op de helft van Necaxa.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Necaxa.
90'
Mazatlan FC brengt Raul Erasmo Camacho Lastra in de plaats van Brian Rubio.
89'
Mazatlan FC heeft Bryan Colula gewisseld. William Vargas neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Victor Manuel Vucetich Rojas.
84'
Gele kaart. Alan Montes (Necaxa) gaat op de bon.
83'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de Mazatlan.
82'
Trainer Eduardo Fentanes Orozco (Necaxa) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Diber Armando Cambindo Abonia door Ricardo Saul Monreal Morales.
81'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Mazatlan FC een doeltrap.
81'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Necaxa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mazatlan FC.
78'
Wissel in Mazatlan: Mauro Lainez vervangt Alonso Escoboza bij Mazatlan FC.
77'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Mazatlan.
77'
De derde wissel van Mazatlan FC. Josue Colman komt erin voor Ramiro Arciga in Estadio de Mazatlan.
74'
Arbiter Daniel Quintero Huitron kent een vrije trap toe aan Mazatlan FC op de eigen helft.
73'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft een inworp aan Necaxa op de eigen helft in Estadio de Mazatlan.
73'
72'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent Necaxa een inworp toe op de helft van Mazatlan FC.
72'
Doeltrap voor Necaxa in Estadio de Mazatlan.
72'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Mazatlan FC in de buurt van het doel van Necaxa.
70'
68'
De bal is over de achterlijn geweest. Necaxa mag een doeltrap nemen.
68'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mazatlan FC in Mazatlan.
67'
In Estadio de Mazatlan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
67'
67'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Mazatlan FC een vrije trap op de eigen helft.
66'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66'
Trainer Victor Manuel Vucetich Rojas gebruikt zijn eerste wissel. Lucas Merolla wordt door Jair Diaz vervangen bij de thuisploeg.
62'
61'
Mazatlan FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Quintero Huitron in Mazatlan.
61'
Buitenspelpositie Mazatlan FC.
60'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mazatlan.
57'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent een vrije trap toe aan Mazatlan FC op een gevaarlijke plek voor Necaxa.
56'
De uitploeg wisselt Jose Antonio Paradela voor Tomas Oscar Badaloni.
56'
De uitploeg vervangt Heriberto Jurado door Kevin Rosero.
56'
Necaxa heeft Fernando Arce gewisseld. Diego Esau Gomez Medina neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Eduardo Fentanes Orozco.