1 - 2Einde
90+5'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leon.
90+5'
Scheidsrechter Maximiliano Quintero Hernandez kent Club Leon een inworp toe op de helft van Cruz Azul.
90+4'
Vrije trap in Estadio Leon. Op de helft van Club Leon mag Cruz Azul een vrije trap nemen.
90+3'
Doeltrap voor Club Leon in Estadio Leon.
90+2'
Scheidsrechter Maximiliano Quintero Hernandez kent een vrije trap toe aan Cruz Azul, te nemen op de helft van Club Leon.
90+1'
In Estadio Leon mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Club Leon krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Maximiliano Quintero Hernandez in Leon.
89'
Scheidsrechter Maximiliano Quintero Hernandez geeft Cruz Azul een doeltrap.
88'
Bij Club Leon komt Gonzalo Napoli Soria er in. Hij vervangt Edgar Andres Guerra Hernandez.
88'
Wissel in Leon: Carlos Vargas vervangt Gonzalo Ruben Piovi bij Cruz Azul.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Club Leon in Leon.
88'
Inworp Club Leon. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
De defensie van Cruz Azul voorkomt dat een kopbal van Andres Guardado (Club Leon) in het doel belandt.
86'
Scheidsrechter Maximiliano Quintero Hernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Inworp op de eigen helft voor Cruz Azul.
83'
Treffer in Estadio Leon! Cruz Azul maakt er 1-2 van. Carlos Rodolfo Rotondi is de doelpuntenmaker.
81'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Leon.
80'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Maximiliano Quintero Hernandez aan de thuisploeg.
79'
Club Leon krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maximiliano Quintero Hernandez op de helft van Cruz Azul.
77'
Scheidsrechter Maximiliano Quintero Hernandez geeft Club Leon een doeltrap.
77'
De poging van Camilo Candido (Cruz Azul) mist doel in Estadio Leon.
77'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
75'
75'
Een doelpoging van Camilo Candido (Cruz Azul) in Leon mist scherpte.
74'
Inworp voor Club Leon in Estadio Leon op de eigen helft.
74'
Cruz Azul krijgt een schietkans via Luis Romo, maar scoort niet.
73'
Club Leon gebruikt de derde wissel. Angel Tadeo Estrada Meza vervangt Jordy Jose Alcivar Macias.
73'
72'
Jordy Jose Alcivar Macias (Club Leon) doet weer mee in Estadio Leon.
72'
Trainer Jorge Rodrigo Bava gebruikt zijn tweede wissel. Diego Hernandez wordt door Jesus Daniel Hernandez Casiano vervangen bij de thuisploeg.
70'
69'
De uitploeg wisselt Mateo Levy voor Camilo Candido.
69'
Cruz Azul brengt Ignacio Rivero in de plaats van Jorge Sanchez.
68'
Jordy Jose Alcivar Macias (Club Leon) raakt geblesseerd in Leon. Scheidsrechter Maximiliano Quintero Hernandez legt de wedstrijd even stil.
68'
Scheidsrechter Maximiliano Quintero Hernandez kent Cruz Azul een inworp toe op de helft van Club Leon.
67'
Scheidsrechter Maximiliano Quintero Hernandez geeft een inworp aan Cruz Azul op de eigen helft in Estadio Leon.
65'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Leon.
65'
Trainer Jorge Rodrigo Bava (Club Leon) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Ivan Moreno door Sebastian Santos.
65'
Cruz Azul krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maximiliano Quintero Hernandez op de helft van Club Leon.