90+10'
Inworp voor Juarez in Estadio Olimpico Benito Juarez op de eigen helft.
90+7'
Juarez krijgt van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+6'
Doeltrap voor Juarez in Estadio Olimpico Benito Juarez.
90+6'
In Estadio Olimpico Benito Juarez mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+5'
Buitenspel van de uitploeg.
90+2'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ciudad Juarez.
90+1'
Mazatlan FC moet opletten als Juarez van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Gele kaart in Ciudad Juarez: Benny Diaz (Juarez) gaat op de bon bij scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Juarez in Ciudad Juarez.
90'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Olimpico Benito Juarez.
89'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Mazatlan FC een vrije trap op de eigen helft.
88'
Mazatlan FC heeft Alonso Escoboza gewisseld. Raul Erasmo Camacho Lastra neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Victor Manuel Vucetich Rojas.
87'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Juarez een doeltrap.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Mazatlan FC mag een doeltrap nemen.
85'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Mazatlan FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Juarez.
85'
Juarez moet uitkijken als Mazatlan FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Olimpico Benito Juarez.
84'
Arbiter Fernando Hernandez Gomez kent een vrije trap toe aan Mazatlan FC op de eigen helft.
83'
Diego Campillo Del Campo (Juarez) krijgt geel.
83'
Inworp voor Mazatlan FC in de buurt van het vijandige doel in Estadio Olimpico Benito Juarez.
82'
De vijfde wissel van Juarez. Aitor komt erin voor Jose Abella in Estadio Olimpico Benito Juarez.
81'
Inworp voor Mazatlan FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ciudad Juarez.
80'
Inworp Mazatlan FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Juarez mag een doeltrap nemen.
77'
Mazatlan FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez in Ciudad Juarez.
76'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Mazatlan FC een doeltrap.
75'
73'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
73'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ciudad Juarez.
73'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft een inworp aan Mazatlan FC op de eigen helft in Estadio Olimpico Benito Juarez.
72'
Bij Juarez komt Jesus Venegas er in. Hij vervangt Guilherme Castilho Carvalho.
72'
Trainer Mauricio Barbieri gebruikt zijn derde wissel. Diego Luis Valoyes Ruiz wordt door Edson Fernando vervangen bij de thuisploeg.
71'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Juarez een vrije trap op de eigen helft.
71'
Brian Rubio (Mazatlan FC) krijgt geel van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez in Estadio Olimpico Benito Juarez en moet oppassen.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mazatlan FC in Ciudad Juarez.
69'
68'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez aan de thuisploeg.