Doelpoging Cruz Azul! Het schot van Jorge Sanchez gaat niet tussen de palen in Mexico Stad.
De bal is over de achterlijn geweest. Necaxa mag een doeltrap nemen.
90+4'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios fluit voor buitenspel van Necaxa.
90+4'
Necaxa krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios in Mexico Stad.
90+2'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mexico Stad.
90+1'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft Cruz Azul een doeltrap.
90'
Vrije trap in Estadio Azteca. Op de helft van Necaxa mag Cruz Azul een vrije trap nemen.
88'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Mexico Stad.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Guillermo Pacheco Larios een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mexico Stad.
87'
Inworp voor Cruz Azul in Estadio Azteca op de eigen helft.
86'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mexico Stad.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Cruz Azul mag een doeltrap nemen.
84'
In Estadio Azteca mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Azteca.
82'
Inworp voor Necaxa op de helft van Cruz Azul.
81'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft Necaxa een vrije trap op de eigen helft.
81'
80'
Trainer Eduardo Fentanes Orozco gebruikt zijn vijfde wissel. Jose Antonio Paradela wordt door Kevin Rosero vervangen bij de uitploeg.
80'
Wissel in Mexico Stad: Carlos Vargas vervangt Carlos Rodolfo Rotondi bij Cruz Azul.
80'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios kent Cruz Azul een inworp toe op de helft van Necaxa.
76'
Inworp Necaxa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Buitenspel Necaxa. Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios fluit de uitploeg terug in Estadio Azteca.
75'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft Necaxa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Cruz Azul.
74'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Mexico Stad.
72'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Cruz Azul in de buurt van het doel van Necaxa.
71'
Inworp op de eigen helft voor Necaxa.
71'
Cruz Azul heeft Luis Romo gewisseld. Andres Montano neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Martin Anselmi.
70'
Cruz Azul gebruikt de derde wissel. Mateo Levy vervangt Alexis Gutierrez.
70'
Bij Cruz Azul komt Amaury Morales Rosas er in. Hij vervangt Lorenzo Faravelli.
69'
68'
Cruz Azul krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios op de helft van Necaxa.
67'
Trainer Eduardo Fentanes Orozco (Necaxa) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Diber Armando Cambindo Abonia door Rogelio Cortez.
67'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft een inworp aan Cruz Azul op de eigen helft in Estadio Azteca.
67'
Vanaf links mag Agustin Palavecino Lamela een hoekschop nemen voor Necaxa in Estadio Azteca.
64'
Doeltrap voor Cruz Azul in Estadio Azteca.
63'
Cruz Azul loopt uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij Lorenzo Faravelli.