Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Azteca.
90+4'
Inworp voor CF America in de buurt van het vijandige doel in Estadio Azteca.
90+4'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos geeft een inworp aan CF America op de eigen helft in Estadio Azteca.
90+3'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos geeft Cruz Azul een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van CF America.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CF America in Mexico Stad.
90'
De assist kwam van Carlos Rodriguez.
90'
Doelpunt! Lorenzo Faravelli breidt de voorsprong uit. Cruz Azul leidt met 4-1.
89'
Cruz Azul krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos op de helft van CF America.
89'
Inworp CF America. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Vrije trap in Estadio Azteca. Op de helft van CF America mag Cruz Azul een vrije trap nemen.
87'
Doeltrap voor Cruz Azul in Estadio Azteca.
87'
De scherpte ontbreekt bij Erick Sanchez (CF America). Zijn poging mist doel in Mexico Stad.
87'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos geeft CF America een vrije trap op de eigen helft.
85'
CF America krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos in Mexico Stad.
85'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mexico Stad.
85'
Doelpoging CF America! Het schot van Brian Rodriguez gaat niet tussen de palen in Mexico Stad.
84'
Cruz Azul gebruikt de vijfde wissel. Andres Montano vervangt Alexis Gutierrez.
84'
Cruz Azul heeft Angel Sepulveda gewisseld. Mateo Levy neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Martin Anselmi.
83'
81'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos geeft CF America een doeltrap.
81'
Doelpoging Cruz Azul! Het schot van Luis Romo gaat niet tussen de palen.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mexico Stad.
81'
Inworp op de eigen helft voor Cruz Azul.
80'
Inworp voor CF America in Estadio Azteca op de eigen helft.
79'
De voorzet kwam van Gonzalo Ruben Piovi.
79'
Cruz Azul loopt uit naar een comfortabele 3-1 voorsprong dankzij Alexis Gutierrez.
78'
In Estadio Azteca mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos kent Cruz Azul een inworp toe op de helft van CF America.
77'
Inworp op de eigen helft voor CF America.
77'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos fluit voor buitenspel van Cruz Azul.
75'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos.
75'
De bal is over de achterlijn geweest. CF America mag een doeltrap nemen.
75'
De scherpte ontbreekt bij Jorge Sanchez (Cruz Azul). Zijn poging mist doel.
73'
Wissel in Mexico Stad: Cristian Calderon vervangt Sebastian Caceres bij CF America.
71'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos geeft een gele kaart aan Nestor Araujo (CF America).
71'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos kent een vrije trap toe aan Cruz Azul, te nemen op de helft van CF America.