Tahiel Jimnez zet Club Santos Laguna op voorsprong met een kopbal. 3-2!
90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Necaxa mag een doeltrap nemen.
90+4'
Arbiter Guillermo Pacheco Larios kent een vrije trap toe aan Club Santos Laguna op de eigen helft.
90+3'
Bruno Amione (Club Santos Laguna) krijgt geel.
90+3'
In Torreon krijgt Necaxa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Club Santos Laguna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios in Torreon.
90+2'
Club Santos Laguna mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
89'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft Necaxa een doeltrap.
88'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Torreon.
88'
Club Santos Laguna moet opletten als Necaxa van scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
87'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Necaxa brengt Emilio Lara in de plaats van Emilio Martinez.
85'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio TSM Corona.
84'
Vrije trap in Estadio TSM Corona. Op de helft van Club Santos Laguna mag Necaxa een vrije trap nemen.
83'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio TSM Corona.
82'
Aldo Lopez vervangt Diego Medina bij de thuisploeg.
80'
De voorzet kwam van Jordan Carrillo.
80'
Doelpuntenmaker Santiago Muñoz brengt de score weer in evenwicht in Torreon en helpt Club Santos Laguna terug in de wedstrijd. 2-2!
79'
Doeltrap voor Club Santos Laguna in Estadio TSM Corona.
76'
Franco Misael Fagundez Rosa (Club Santos Laguna) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
75'
Franco Misael Fagundez Rosa brengt de thuisploeg terug in de wedstrijd door de marge te verkleinen. 1-2!
73'
Inworp Necaxa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios kent Club Santos Laguna een inworp toe op de helft van Necaxa.
71'
Wissel in Torreon: Fernando Arce vervangt Jose Antonio Paradela bij Necaxa.
71'
Wissel in Torreon: Tomas Oscar Badaloni vervangt Diber Armando Cambindo Abonia bij Necaxa.
69'
65'
Agustin Palavecino Lamela deed het voorbereidende werk.
65'
Doelpunt in Torreon! Rogelio Cortez vergroot de voorsprong tot 0-2 voor Necaxa.
64'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Club Santos Laguna in Torreon.
63'
Bij Necaxa komt Rogelio Cortez er in. Hij vervangt Heriberto Jurado.
63'
De uitploeg wisselt Ricardo Saul Monreal Morales voor Bryan Garnica.
63'
Trainer Marcos Ignacio Ambriz Espinoza gebruikt zijn vierde wissel. Jonathan Perez wordt door Franco Misael Fagundez Rosa vervangen bij de thuisploeg.
63'
Trainer Marcos Ignacio Ambriz Espinoza (Club Santos Laguna) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Santiago Naveda door Tahiel Jimnez.
62'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Torreon.
61'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft een inworp aan Necaxa op de eigen helft in Estadio TSM Corona.
60'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
60'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft Club Santos Laguna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Necaxa.