Ramon Juarez gaat in het boekje van de scheidsrechter.
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Azteca.
De bal is over de achterlijn geweest. Atlas FC mag een doeltrap nemen.
90'
Carlos Cruz (Atlas FC) krijgt een eerste gele kaart.
90'
CF America krijgt van scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez geeft CF America een vrije trap op de eigen helft.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlas FC in Mexico Stad.
85'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez geeft CF America een doeltrap.
85'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez geeft een inworp aan Atlas FC op de eigen helft in Estadio Azteca.
84'
84'
De scherpte ontbreekt bij Alex Zendejas (CF America). Zijn poging mist doel.
82'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mexico Stad.
80'
Doeltrap voor Atlas FC in Estadio Azteca.
78'
Atlas FC brengt Uros Djurdjevic in de plaats van Eduardo Aguirre.
78'
Trainer Benat San Jose Gil gebruikt zijn vierde wissel. Angel Marquez wordt door Carlos Cruz vervangen bij de uitploeg.
77'
Henry Martin deed het voorbereidende werk.
77'
De thuisploeg zit op rozen als Brian Rodriguez de score uitbouwt naar 3-0 in Estadio Azteca.
76'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mexico Stad.
76'
Inworp voor Atlas FC op de helft van CF America.
75'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
Inworp voor CF America in Estadio Azteca op de eigen helft.
74'
Vrije trap voor Atlas FC op de helft van CF America.
73'
In Mexico Stad krijgt Atlas FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71'
Vrije trap in Estadio Azteca. Op de helft van Atlas FC mag CF America een vrije trap nemen.
71'
In Mexico Stad kan Alex Zendejas (CF America) weer verder.
70'
Kevin Alvarez vervangt Israel Reyes bij de thuisploeg.
69'
Alex Zendejas blesseert zich bij CF America, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Azteca.
68'
CF America is weer compleet nu Brian Rodriguez weer terug het veld in mag.
67'
Brian Rodriguez raakt geblesseerd bij CF America en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
66'
Atlas FC gebruikt de tweede wissel. Jose Rivaldo Lozano vervangt Mateo Garcia.
66'
Atlas FC heeft Idekel Dominguez gewisseld. Luis Reyes neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Benat San Jose Gil.
66'
Wissel in Mexico Stad: Victor Rios vervangt Aldo Rocha bij Atlas FC.
65'
Bij CF America komt Miguel Vazquez er in. Hij vervangt Nestor Araujo.
65'
Trainer Andre Soares Jardine (CF America) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Javairo Dilrosun door Alex Zendejas.
64'
64'
De scherpte ontbreekt bij Ramon Juarez (CF America). Zijn poging mist doel in Mexico Stad.
63'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor CF America in de buurt van het doel van Atlas FC.