90+8'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent Guadalajara Chivas een inworp toe op de helft van Atlas FC.
90+8'
Inworp op de eigen helft voor Guadalajara Chivas.
90+7'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Zapopan.
90+7'
Kopbal richting doel! Ricardo Marin Sanchez (Guadalajara Chivas) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Zapopan.
90+7'
In Estadio Akron mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+6'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlas FC in Zapopan.
90+5'
Arbiter Fernando Hernandez Gomez kent een vrije trap toe aan Guadalajara Chivas op de eigen helft.
90+5'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Atlas FC een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft een inworp aan Atlas FC op de eigen helft in Estadio Akron.
90+3'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez toont Luis Reyes (Atlas FC) de gele kaart.
90+3'
Vrije trap voor Guadalajara Chivas op de helft van Atlas FC.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlas FC mag een doeltrap nemen.
90+2'
De kopbal van Gilberto Sepulveda belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Guadalajara Chivas.
90+2'
Vanaf rechts mag Roberto Alvarado een hoekschop nemen voor Guadalajara Chivas in Estadio Akron.
90+2'
Guadalajara Chivas brengt Gael Garcia in de plaats van Victor Guzman.
90+2'
Guadalajara Chivas gebruikt de vierde wissel. António Briseno vervangt Jesus Orozco.
90+1'
90'
Inworp voor Guadalajara Chivas op de helft van Atlas FC.
90'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Zapopan.
89'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent een vrije trap toe aan Guadalajara Chivas, te nemen op de helft van Atlas FC.
88'
Inworp voor Guadalajara Chivas in Estadio Akron op de eigen helft.
88'
87'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Akron.
86'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Fernando Hernandez Gomez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Zapopan.
86'
In Zapopan krijgt Guadalajara Chivas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86'
Inworp Guadalajara Chivas. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86'
Atlas FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez op de helft van Guadalajara Chivas.
85'
Inworp voor Atlas FC op de helft van Guadalajara Chivas.
85'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Zapopan.
84'
Jesus Orozco (Guadalajara Chivas) krijgt een eerste gele kaart.
83'
Atlas FC krijgt van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
82'
Arbiter Fernando Hernandez Gomez kent een vrije trap toe aan Atlas FC op de eigen helft.
82'
81'
81'
Eerste gele kaart voor Leonardo Flores (Atlas FC) in Zapopan.
81'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Akron.
79'
Atlas FC heeft Eduardo Aguirre gewisseld. Leonardo Flores neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Benat San Jose Gil.