Erik Lira maakt een ongelukkig eigen doelpunt en brengt zo de stand op 3-1.
90+7'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cruz Azul in San Luis de Potosí.
90+7'
Sebastien Salles-Lamonge neemt de door scheidsrechter Oscar Mejia Garcia gegeven hoekschop voor San Luis in San Luis de Potosí.
90+4'
In Alfonso Lastras Ramirez mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+4'
Doeltrap voor San Luis in Alfonso Lastras Ramirez.
90+2'
De uitploeg krijgt een doeltrap in San Luis de Potosí.
90+1'
Inworp voor San Luis in Alfonso Lastras Ramirez op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia kent een vrije trap toe aan San Luis, te nemen op de helft van Cruz Azul.
89'
88'
Inworp Cruz Azul. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Inworp voor San Luis op de helft van Cruz Azul.
87'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in San Luis de Potosí.
87'
Buitenspel San Luis.
80'
Inworp op de eigen helft voor San Luis.
78'
Doeltrap voor Cruz Azul in Alfonso Lastras Ramirez.
75'
Rood! Gonzalo Ruben Piovi (Cruz Azul) moet het veld van Alfonso Lastras Ramirez verlaten.
74'
Arbiter Oscar Mejia Garcia kent een vrije trap toe aan Cruz Azul op de eigen helft.
74'
Schot op doel van Giorgos Giakoumakis. Maar zonder doelpunt voor Cruz Azul als gevolg.
72'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia geeft een inworp aan San Luis op de eigen helft in Alfonso Lastras Ramirez.
72'
Inworp voor Cruz Azul ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Luis de Potosí.
71'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. San Luis mag een doeltrap nemen.
70'
De scherpte ontbreekt bij Luis Romo (Cruz Azul). Zijn poging mist doel.
70'
Cruz Azul krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oscar Mejia Garcia in San Luis de Potosí.
69'
Cruz Azul gebruikt de derde wissel. Giorgos Giakoumakis vervangt Jorge Sanchez.
69'
Cruz Azul heeft Lorenzo Faravelli gewisseld. Carlos Rodriguez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Martin Anselmi.
67'
Inworp voor Cruz Azul in Alfonso Lastras Ramirez op de eigen helft.
67'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Alfonso Lastras Ramirez.
67'
Cruz Azul krijgt van scheidsrechter Oscar Mejia Garcia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66'
Yan Phillipe Oliveira Lemos lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij San Luis.
66'
Benjamin Galdames vervangt Yan Phillipe Oliveira Lemos bij de thuisploeg.
66'
Trainer Domenec Torrent Font (San Luis) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Franck Boli door Mateo Klimowicz.
66'
Andres Sanchez gaat in het boekje van de scheidsrechter.
65'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia geeft San Luis een doeltrap.
64'
Het spel ligt even stil in San Luis de Potosí. Yan Phillipe Oliveira Lemos (San Luis) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
63'
Cruz Azul krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oscar Mejia Garcia op de helft van San Luis.
62'
Buitenspel Cruz Azul. Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia fluit de uitploeg terug in Alfonso Lastras Ramirez.
61'
Wissel in San Luis de Potosí: Alexis Gutierrez vervangt Andres Montano bij Cruz Azul.
61'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.