90+4'
Scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina geeft San Luis een doeltrap.
90+4'
Atlas FC krijgt van scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor San Luis in San Luis de Potosí.
90+1'
Scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina geeft San Luis een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Atlas FC.
90'
De vijfde wissel van San Luis. Oscar Macias komt erin voor Javier Guemez in Alfonso Lastras Ramirez.
90'
San Luis gebruikt de vierde wissel. Yan Phillipe Oliveira Lemos vervangt Luis Ronaldo Najera Reyna.
90'
In San Luis de Potosí krijgt San Luis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Atlas FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina op de helft van San Luis.
87'
Scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina geeft San Luis een vrije trap op de eigen helft.
85'
San Luis heeft Ricardo Chavez gewisseld. Juan Sanabria neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Domenec Torrent Font.
85'
Wissel in San Luis de Potosí: Iker Moreno vervangt Vitinho bij San Luis.
84'
82'
De vierde wissel van Atlas FC. Israel Larios komt erin voor Jose Rivaldo Lozano in Alfonso Lastras Ramirez.
82'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in San Luis de Potosí.
82'
De uitploeg wisselt Angel Marquez voor Uros Djurdjevic.
81'
Scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina kent een vrije trap toe aan Atlas FC op een gevaarlijke plek voor San Luis.
78'
Trainer Domenec Torrent Font (San Luis) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Leo Bonatini door Benjamin Galdames.
78'
De uitploeg incasseert geel op naam van Jose Rivaldo Lozano.
75'
De uitploeg vervangt Aldo Rocha door Victor Rios.
73'
Scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina kent een vrije trap toe aan San Luis, te nemen op de helft van Atlas FC.
70'
Doelpunt! De uitploeg verkleint de achterstand tot 2-1 via een doelpunt van Jose Rivaldo Lozano.
66'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Alfonso Lastras Ramirez.
65'
Buitenspel San Luis. Scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina fluit de thuisploeg terug in Alfonso Lastras Ramirez.
63'
De bal is over de achterlijn geweest. San Luis mag een doeltrap nemen.
63'
San Luis moet opletten als Atlas FC van scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
62'
Atlas FC brengt Carlos Cruz in de plaats van Raymundo Fulgencio.
62'
Edgar Zaldivar vervangt Gaddi Aguirre bij de uitploeg.
55'
Scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina geeft een inworp aan Atlas FC op de eigen helft in Alfonso Lastras Ramirez.
53'
Luis Ronaldo Najera Reyna met de assist.
53'
Doelpunt! Sebastien Salles-Lamonge breidt de voorsprong uit. San Luis leidt met 2-0.
49'
Doeltrap voor San Luis in Alfonso Lastras Ramirez.
47'
Inworp voor San Luis in Alfonso Lastras Ramirez op de eigen helft.
47'
46'
Eduardo Aguirre (Atlas FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45+4'
45+4'
Inworp voor San Luis ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Luis de Potosí.
45+2'
Arbiter Jorge Abraham Camacho Peregrina kent een vrije trap toe aan San Luis op de eigen helft.
45+1'
Vrije trap voor Atlas FC op de helft van San Luis.
45'
Inworp San Luis. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.