Vergeefse doelpoging Aldo Rocha (Atlas FC).
90+4'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
90+3'
CF Pachuca krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre op de helft van Atlas FC.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. CF Pachuca mag een doeltrap nemen.
90+1'
In Guadalajara krijgt Atlas FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
Vanaf rechts mag Elias Montiel een hoekschop nemen voor CF Pachuca in Estadio Jalisco.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlas FC mag een doeltrap nemen.
90'
Hoekschop voor CF Pachuca in Estadio Jalisco. Elias Montiel neemt deze vanaf links.
89'
Aldo Rocha (Atlas FC) krijgt geel.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlas FC in Guadalajara.
88'
Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft CF Pachuca een doeltrap.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Guadalajara.
87'
Luis Reyes mist het doel en scoort niet voor Atlas FC in Estadio Jalisco.
86'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre aan de thuisploeg.
86'
CF Pachuca mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Sergio Hernandez in Estadio Jalisco.
85'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luis Enrique Santander Aguirre een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Guadalajara.
85'
In Estadio Jalisco mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
Doeltrap voor CF Pachuca in Estadio Jalisco.
84'
De poging van Aldo Rocha (Atlas FC) mist doel in Estadio Jalisco.
83'
In Guadalajara kan Carlos Moreno (CF Pachuca) weer verder.
83'
Trainer Benat San Jose Gil gebruikt zijn vijfde wissel. Angel Marquez wordt door Paulo Ramirez vervangen bij de thuisploeg.
83'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Carlos Moreno (CF Pachuca).
82'
82'
Een doelpoging van Aldo Rocha (Atlas FC) in Guadalajara mist scherpte.
80'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre.
79'
Arbiter Luis Enrique Santander Aguirre kent een vrije trap toe aan Atlas FC op de eigen helft.
78'
Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft een inworp aan CF Pachuca op de eigen helft in Estadio Jalisco.
78'
Inworp voor CF Pachuca in Estadio Jalisco op de eigen helft.
77'
Hoekschop voor Atlas FC in Estadio Jalisco. Raymundo Fulgencio neemt deze vanaf rechts.
77'
Inworp op de eigen helft voor Atlas FC.
76'
76'
De scherpte ontbreekt bij Angel Marquez (Atlas FC). Zijn poging mist doel.
76'
Vanaf rechts mag Raymundo Fulgencio een hoekschop nemen voor Atlas FC in Estadio Jalisco.
75'
Atlas FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre in Guadalajara.
75'
Atlas FC brengt Gaddi Aguirre in de plaats van Edgar Zaldivar.
75'
De thuisploeg vervangt Eduardo Aguirre door Uros Djurdjevic.
73'
Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre kent een vrije trap toe aan CF Pachuca, te nemen op de helft van Atlas FC.
73'
Atlas FC krijgt van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72'
Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft Atlas FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van CF Pachuca.