2 - 1Einde
90+12'
Mouhamadou Sarr lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Spezia Calcio.
90+11'
Het staat 2-1 in Stadio Alberto Picco. Nicolo Bertola (Spezia Calcio) scoort met het hoofd en zet zijn ploeg op voorsprong.
90+11'
Spezia Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gianluca Aureliano in La Spezia.
90+10'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+10'
Spezia Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gianluca Aureliano op de helft van Cesena FC.
90+9'
In La Spezia krijgt Spezia Calcio op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+9'
Scheidsrechter Gianluca Aureliano geeft Cesena FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Spezia Calcio.
90+7'
Inworp voor Cesena FC in Stadio Alberto Picco op de eigen helft.
90+7'
Arbiter Gianluca Aureliano kent een vrije trap toe aan Spezia Calcio op de eigen helft.
90+6'
Scheidsrechter Gianluca Aureliano kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+6'
Spezia Calcio moet uitkijken als Cesena FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadio Alberto Picco.
90+4'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Alberto Picco.
90+4'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Gianluca Aureliano een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in La Spezia.
90+2'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in La Spezia.
90+1'
Trainer Michele Mignani gebruikt zijn vierde wissel. Giacomo Calo wordt door Joseph Ceesay vervangen bij de uitploeg.
88'
Mouhamadou Sarr van Spezia Calcio is geblesseerd en het spel ligt even stil.
87'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Alberto Picco.
86'
Cesena FC krijgt van scheidsrechter Gianluca Aureliano op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
Inworp op de eigen helft voor Cesena FC.
85'
In Stadio Alberto Picco mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
Doelpunt! De thuisploeg maakt de gelijkmaker via Edoardo Soleri.
84'
Hoekschop voor Spezia Calcio in Stadio Alberto Picco. Salvatore Esposito neemt deze vanaf rechts.
84'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in La Spezia.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Cesena FC mag een doeltrap nemen.
83'
De scherpte ontbreekt bij Giuseppe di Serio (Spezia Calcio). Zijn poging mist doel in La Spezia.
81'
Scheidsrechter Gianluca Aureliano geeft Spezia Calcio een vrije trap op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Gianluca Aureliano kent Cesena FC een inworp toe op de helft van Spezia Calcio.
79'
De uitploeg wisselt Simone Bastoni voor Matteo Francesconi.
79'
Cesena FC brengt Giuseppe Prestia in de plaats van Marco Curto.
78'
76'
Scheidsrechter Gianluca Aureliano geeft een gele kaart aan Petko Hristov (Spezia Calcio).
76'
Inworp Spezia Calcio. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Vrije trap voor Cesena FC op de helft van Spezia Calcio.
74'
Inworp voor Cesena FC op de helft van Spezia Calcio.
72'
Bij Spezia Calcio komt Diego Falcinelli er in. Hij vervangt Pietro Candelari.
72'
In Stadio Alberto Picco mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
Vrije trap in Stadio Alberto Picco. Op de helft van Cesena FC mag Spezia Calcio een vrije trap nemen.