4 - 2Einde
90+5'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Alberto Picco.
90+5'
Salvatore Esposito neemt de door scheidsrechter Antonio Rapuano gegeven hoekschop voor Spezia Calcio in La Spezia.
90+4'
Inworp voor Spezia Calcio in de buurt van het vijandige doel in Stadio Alberto Picco.
90+3'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Carrarese Calcio.
90+2'
Vrije trap voor Spezia Calcio op de helft van Carrarese Calcio.
90+2'
Scheidsrechter Antonio Rapuano geeft Spezia Calcio een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Carrarese Calcio.
90+2'
Arbiter Antonio Rapuano kent een vrije trap toe aan Spezia Calcio op de eigen helft.
90+1'
In La Spezia krijgt Carrarese Calcio op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Carrarese Calcio moet opletten als Spezia Calcio van scheidsrechter Antonio Rapuano een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
89'
Scheidsrechter Antonio Rapuano geeft een inworp aan Spezia Calcio op de eigen helft in Stadio Alberto Picco.
88'
Carrarese Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Rapuano op de helft van Spezia Calcio.
88'
Scheidsrechter Antonio Rapuano kent Spezia Calcio een inworp toe op de helft van Carrarese Calcio.
87'
Inworp voor Spezia Calcio op de helft van Carrarese Calcio.
86'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Antonio Rapuano een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in La Spezia.
86'
Duccio Degli Innocenti vervangt Francesco Cassata bij de thuisploeg.
85'
Spezia Calcio gebruikt de vierde wissel. Diego Falcinelli vervangt Edoardo Soleri.
85'
Scheidsrechter Antonio Rapuano geeft Carrarese Calcio een vrije trap op de eigen helft.
84'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Alberto Picco.
83'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
82'
De assist kwam van Salvatore Esposito.
82'
Doelpunt met het hoofd! Petko Hristov (Spezia Calcio) bouwt de score verder uit tot 4-2.
82'
Spezia Calcio mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Salvatore Esposito in Stadio Alberto Picco.
80'
Spezia Calcio heeft Filippo Bandinelli gewisseld. Adam Nagy neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luca D'Angelo.
80'
Wissel in La Spezia: Salvatore Elia vervangt Arkadiusz Reca bij Spezia Calcio.
80'
Scheidsrechter Antonio Rapuano kent een vrije trap toe aan Carrarese Calcio, te nemen op de helft van Spezia Calcio.
78'
Spezia Calcio moet uitkijken als Carrarese Calcio een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadio Alberto Picco.
77'
Carrarese Calcio heeft Samuel Giovane gewisseld. Emanuele Zuelli neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Nicola Antonio Calabro.
76'
Scheidsrechter Antonio Rapuano kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
De voorzet kwam van Steven Shpendi.
74'
Doelpunt! De uitploeg verkleint de achterstand tot 3-2 via een doelpunt van Filippo Oliana.
73'
Scheidsrechter Antonio Rapuano kent Carrarese Calcio een inworp toe op de helft van Spezia Calcio.
73'
Inworp Spezia Calcio. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in La Spezia.
72'
De vierde wissel van Carrarese Calcio. Luigi Cherubini komt erin voor Giuseppe Antonio Panico in Stadio Alberto Picco.
71'
De uitploeg krijgt een doeltrap in La Spezia.
71'
Filippo Oliana (Carrarese Calcio) krijgt een eerste gele kaart.
71'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Spezia Calcio in de buurt van het doel van Carrarese Calcio.
69'
Wissel in La Spezia: Antonio Colak vervangt Francesco Pio Esposito bij Spezia Calcio.
69'
Arbiter Antonio Rapuano kent een vrije trap toe aan Carrarese Calcio op de eigen helft.