Mapei Stadium ziet hoe Claudio Cassano op doel schiet, maar niet scoort voor AS Cittadella.
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Reggio Emilia.
Doelpoging Sassuolo Calcio! Het schot van Nicholas Pierini gaat niet tussen de palen in Reggio Emilia.
88'
Scheidsrechter Mario Perri toont Simone Rabbi (AS Cittadella) de gele kaart.
88'
Arbiter Mario Perri kent een vrije trap toe aan Sassuolo Calcio op de eigen helft.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. AS Cittadella mag een doeltrap nemen.
86'
Hoekschop voor AS Cittadella in Mapei Stadium. Claudio Cassano neemt deze vanaf rechts.
86'
AS Cittadella krijgt een schietkans via Luca Pandolfi, maar scoort niet.
85'
Trainer Fabio Grosso (Sassuolo Calcio) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Samuele Mulattieri door Luca Moro.
85'
De thuisploeg vervangt Daniel Boloca door Luca Lipani.
83'
Domenico Berardi met de assist.
83'
Sassuolo Calcio loopt uit naar een comfortabele 6-1 voorsprong dankzij Kristian Thorstvedt.
81'
Sassuolo Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mario Perri in Reggio Emilia.
81'
AS Cittadella gebruikt de vijfde wissel. Alessandro Salvi vervangt Edoardo Masciangelo.
81'
AS Cittadella heeft Federico Casolari gewisseld. Akim Djibril neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Edoardo Gorini.
81'
Vergeefse doelpoging Kristian Thorstvedt (Sassuolo Calcio) in Mapei Stadium.
80'
Scheidsrechter Mario Perri kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Schot op doel van Samuele Mulattieri. Maar zonder doelpunt voor Sassuolo Calcio als gevolg.
78'
Inworp op de eigen helft voor AS Cittadella.
77'
Scheidsrechter Mario Perri geeft een inworp aan Sassuolo Calcio op de eigen helft in Mapei Stadium.
77'
Sassuolo Calcio moet opletten als AS Cittadella van scheidsrechter Mario Perri een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
76'
Scheidsrechter Mario Perri geeft Sassuolo Calcio een vrije trap op de eigen helft.
75'
Sassuolo Calcio schiet tussen de palen, maar Daniel Boloca ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Reggio Emilia.
74'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Reggio Emilia.
74'
De thuisploeg wisselt Armand Lauriente voor Domenico Berardi.
73'
De derde wissel van AS Cittadella. Luca Pandolfi komt erin voor Mario Ravasio in Mapei Stadium.
73'
AS Cittadella brengt Claudio Cassano in de plaats van Simone Branca.
72'
Doelpuntenmaker Armand Lauriente bezorgt Sassuolo Calcio een comfortabele 5-1 voorsprong vanaf elf meter.
71'
Inworp AS Cittadella. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70'
Sassuolo Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mario Perri op de helft van AS Cittadella.
70'
Vrije trap voor Sassuolo Calcio op de helft van AS Cittadella.
69'
Doeltrap voor Sassuolo Calcio in Mapei Stadium.
69'
Scheidsrechter Mario Perri kent AS Cittadella een inworp toe op de helft van Sassuolo Calcio.
69'
In Mapei Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
68'
De assist kwam van Armand Lauriente.
68'
Nicholas Pierini legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 4-1!