90+5'
Sampdoria krijgt van scheidsrechter Mario Perri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Scheidsrechter Mario Perri kent een vrije trap toe aan Sampdoria, te nemen op de helft van FC Sudtirol.
89'
De uitploeg wisselt Salvatore Molina voor Hamza El Kaouakibi.
86'
Scheidsrechter Mario Perri geeft Sampdoria een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van FC Sudtirol.
85'
FC Sudtirol moet opletten als Sampdoria van scheidsrechter Mario Perri een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
Doeltrap voor FC Sudtirol in Luigi Ferraris.
79'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Genua.
77'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Mario Perri aan de uitploeg.
77'
Scheidsrechter Mario Perri toont Fabio Depaoli (Sampdoria) de gele kaart.
75'
Bij Sampdoria komt Ebenezer Akinsamiro er in. Hij vervangt Gerard Yepes.
75'
Ronaldo Vieira vervangt Leonardo Benedetti bij de thuisploeg.
75'
Wissel in Genua: Silvio Merkaj vervangt Jasmin Kurtic bij FC Sudtirol.
75'
Sampdoria brengt Antonio La Gumina in de plaats van Massimo Coda.
73'
Op de bank van FC Sudtirol krijgt Jacopo Martini geel.
68'
Arbiter Mario Perri kent een vrije trap toe aan FC Sudtirol op de eigen helft.
63'
FC Sudtirol heeft Matteo Rover gewisseld. Karim Zedadka neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Federico Valente.
63'
De tweede wissel van Sampdoria. Pajtim Kasami komt erin voor Alessandro Bellemo in Luigi Ferraris.
62'
De uitploeg vervangt Daniele Casiraghi door Mateusz Praszelik.
55'
Massimo Coda mist het doel en scoort niet voor Sampdoria in Luigi Ferraris.
55'
Sampdoria gebruikt de eerste wissel. Fabio Depaoli vervangt Lorenzo Venuti.
54'
Sampdoria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mario Perri in Genua.
53'
Inworp voor Sampdoria in de buurt van het vijandige doel in Luigi Ferraris.
52'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
52'
50'
Scheidsrechter Mario Perri kent een vrije trap toe aan FC Sudtirol, te nemen op de helft van Sampdoria.
49'
Gele kaart in Genua: Gennaro Tutino (Sampdoria) gaat op de bon bij scheidsrechter Mario Perri.
48'
Inworp voor Sampdoria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Genua.
45+1'
In Genua kopt Raphael Odogwu (FC Sudtirol) de bal, maar mist doel.
45+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Genua.
44'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Luigi Ferraris.
42'
Scheidsrechter Mario Perri kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
40'
Scheidsrechter Mario Perri geeft een gele kaart aan Jasmin Kurtic (FC Sudtirol).
40'
In Genua krijgt FC Sudtirol op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39'
Sampdoria is weer compleet nu Nikolas Ioannou weer terug het veld in mag.
37'
Het spel ligt even stil in Genua. Nikolas Ioannou (Sampdoria) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
37'
Scheidsrechter Mario Perri geeft Sampdoria een doeltrap.
35'
Scheidsrechter Mario Perri geeft FC Sudtirol een vrije trap op de eigen helft.
34'
Vrije trap voor FC Sudtirol op de helft van Sampdoria.
32'
Vrije trap in Luigi Ferraris. Op de helft van FC Sudtirol mag Sampdoria een vrije trap nemen.