Salernitana moet uitkijken als PISA een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadio Arechi.
90+5'
Scheidsrechter Kevin Bonacina geeft een gele kaart aan Adrian Semper (PISA).
90+5'
Doelpuntenmaker Simeon Nwankwo maakt er vanaf elf meter 2-3 van en verkleint hiermee de achterstand.
90+3'
Arbiter Kevin Bonacina kent een vrije trap toe aan PISA op de eigen helft.
90+3'
Eerste gele kaart voor Nicola Dalmonte (Salernitana) in Salerno.
90+1'
Buitenspel van de thuisploeg.
90+1'
Salernitana schiet tussen de palen, maar Simeon Nwankwo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Salerno.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Salernitana in Salerno.
90+1'
Gabriele Piccinini mist het doel en scoort niet voor PISA.
89'
Jayden Braaf schiet op doel maar scoort niet voor Salernitana.
88'
Buitenspelpositie Salernitana.
87'
Schot op doel van Petar Stojanovic. Maar zonder doelpunt voor Salernitana als gevolg.
85'
Scheidsrechter Kevin Bonacina kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
Scheidsrechter Kevin Bonacina kent Salernitana een inworp toe op de helft van PISA.
84'
In Salerno krijgt PISA op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Salernitana schiet tussen de palen, maar Jayden Braaf ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
83'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
83'
Scheidsrechter Kevin Bonacina geeft Salernitana een vrije trap op de eigen helft.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. PISA mag een doeltrap nemen.
80'
Scheidsrechter Kevin Bonacina geeft PISA een doeltrap.
80'
Doelpoging Salernitana! Het schot van Jayden Braaf gaat niet tussen de palen in Salerno.
80'
Salernitana krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Kevin Bonacina in Salerno.
78'
Salernitana krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kevin Bonacina op de helft van PISA.
77'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Marius Marin plaats maken voor Adrian Rus.
77'
Trainer Giovanni Martusciello gebruikt zijn vijfde wissel. Franco Tongya wordt door Nicola Dalmonte vervangen bij de thuisploeg.
76'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Marius Marin (PISA).
76'
Inworp voor PISA in Stadio Arechi op de eigen helft.
74'
Scheidsrechter Kevin Bonacina geeft een inworp aan Salernitana op de eigen helft in Stadio Arechi.
74'
In Stadio Arechi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72'
PISA krijgt van scheidsrechter Kevin Bonacina op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70'
Scheidsrechter Kevin Bonacina geeft PISA een vrije trap op de eigen helft.
69'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Salerno.
69'
Vanaf links mag Lorenzo Amatucci een hoekschop nemen voor Salernitana in Stadio Arechi.
68'
Hoekschop voor Salernitana in Stadio Arechi. Lorenzo Amatucci neemt deze vanaf rechts.