3 - 1Einde
90+5'
Cesena FC krijgt van scheidsrechter Paride Tremolada op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Inworp voor PISA in de buurt van het vijandige doel in Arena Garibaldi.
90+4'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+4'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
90+4'
Inworp voor PISA op de helft van Cesena FC.
90+4'
Inworp voor Cesena FC in Arena Garibaldi op de eigen helft.
90+3'
Inworp PISA. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Scheidsrechter Paride Tremolada toont Nicholas Bonfanti (PISA) de gele kaart.
90+3'
In Pisa krijgt Cesena FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
In Arena Garibaldi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
PISA krijgt van scheidsrechter Paride Tremolada op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
PISA moet opletten als Cesena FC van scheidsrechter Paride Tremolada een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
89'
Scheidsrechter Paride Tremolada kent PISA een inworp toe op de helft van Cesena FC.
88'
Scheidsrechter Paride Tremolada geeft Cesena FC een vrije trap op de eigen helft.
87'
Gele kaart in Pisa: Oliver Abildgaard (PISA) gaat op de bon bij scheidsrechter Paride Tremolada.
87'
Cesena FC moet opletten als PISA van scheidsrechter Paride Tremolada een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
87'
PISA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Paride Tremolada op de helft van Cesena FC.
84'
Scheidsrechter Paride Tremolada geeft PISA een doeltrap.
84'
Saber Hraiech mist het doel en scoort niet voor Cesena FC in Arena Garibaldi.
83'
Inworp op de eigen helft voor Cesena FC.
82'
PISA heeft Gabriele Piccinini gewisseld. Oliver Abildgaard neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Filippo Inzaghi.
82'
Trainer Filippo Inzaghi (PISA) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Stefano Moreo door Samuele Angori.
80'
Arbiter Paride Tremolada kent een vrije trap toe aan Cesena FC op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Paride Tremolada geeft PISA een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Cesena FC.
80'
79'
78'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor PISA in Pisa.
78'
Inworp voor PISA in Arena Garibaldi op de eigen helft.
77'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Arena Garibaldi.
77'
Bij Cesena FC komt Saber Hraiech er in. Hij vervangt Joseph Ceesay.
76'
Giuseppe Prestia brengt de uitploeg terug in de wedstrijd door de marge te verkleinen. 3-1!
75'
Scheidsrechter Paride Tremolada kent een vrije trap toe aan Cesena FC, te nemen op de helft van PISA.
74'
PISA heeft António Caracciolo gewisseld. Arturo Calabresi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Filippo Inzaghi.
72'
Scheidsrechter Paride Tremolada geeft een inworp aan PISA op de eigen helft in Arena Garibaldi.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. PISA mag een doeltrap nemen.
72'
De scherpte ontbreekt bij Joseph Ceesay (Cesena FC). Zijn poging mist doel.
71'
Simone Bastoni neemt de door scheidsrechter Paride Tremolada gegeven hoekschop voor Cesena FC in Pisa.