Inworp voor PISA in Arena Garibaldi op de eigen helft.
Inworp voor Brescia Calcio op de helft van PISA.
90+3'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Arena Garibaldi.
90+2'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Francesco Fourneau een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pisa.
90+2'
Davide Adorni (Brescia Calcio) krijgt geel.
90+1'
Scheidsrechter Francesco Fourneau geeft Brescia Calcio een doeltrap.
89'
Wissel in Pisa: Riccardo Fogliata vervangt Andrea Papetti bij Brescia Calcio.
89'
In Pisa krijgt PISA op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Brescia Calcio mag een doeltrap nemen.
88'
Mateo Tramoni mist het doel en scoort niet voor PISA.
87'
Arbiter Francesco Fourneau kent een vrije trap toe aan PISA op de eigen helft.
87'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
86'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Arena Garibaldi.
86'
Scheidsrechter Francesco Fourneau kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Scheidsrechter Francesco Fourneau geeft een inworp aan Brescia Calcio op de eigen helft in Arena Garibaldi.
85'
De vierde wissel van Brescia Calcio. Birkir Bjarnason komt erin voor Michele Besaggio in Arena Garibaldi.
85'
Trainer Rolando Maran (Brescia Calcio) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Niccolo Corrado door Patrick Amoako Nuamah.
84'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Pisa.
83'
Eerste gele kaart voor Gennaro Borrelli (Brescia Calcio) in Pisa.
83'
PISA krijgt van scheidsrechter Francesco Fourneau op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Brescia Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Francesco Fourneau op de helft van PISA.
78'
De assist kwam van Gabriele Piccinini.
78'
Het staat 2-1 in Arena Garibaldi! Mateo Tramoni zet de thuisploeg op voorsprong.
76'
De thuisploeg wisselt Giovanni Bonfanti voor Arturo Calabresi.
76'
Scheidsrechter Francesco Fourneau geeft een inworp aan PISA op de eigen helft in Arena Garibaldi.
71'
70'
Doeltrap voor Brescia Calcio in Arena Garibaldi.
70'
In Arena Garibaldi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69'
Jan Mlakar vervangt Stefano Moreo bij de thuisploeg.
68'
Brescia Calcio heeft Gabriele Moncini gewisseld. Flavio Junior Bianchi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rolando Maran.
68'
De bal is over de achterlijn geweest. PISA mag een doeltrap nemen.
68'
De poging van Gennaro Borrelli (Brescia Calcio) mist doel in Arena Garibaldi.
66'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
64'
Scheidsrechter Francesco Fourneau geeft Brescia Calcio een vrije trap op de eigen helft.
62'
De thuisploeg vervangt Nicholas Bonfanti door Alexander Lind.
62'
PISA gebruikt de tweede wissel. Samuele Angori vervangt Pietro Beruatto.
61'
59'
PISA moet opletten als Brescia Calcio van scheidsrechter Francesco Fourneau een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
59'
Brescia Calcio krijgt van scheidsrechter Francesco Fourneau op eigen helft een vrije trap toegewezen.
56'
Brescia Calcio schiet tussen de palen, maar Gennaro Borrelli ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Pisa.