1 - 1Einde
90+7'
Scheidsrechter Luca Massimi kent Palermo FC een inworp toe op de helft van Cosenza Calcio.
90+7'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Palermo.
90+6'
Vrije trap voor Palermo FC op de helft van Cosenza Calcio.
90+6'
Scheidsrechter Luca Massimi geeft Palermo FC een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luca Massimi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Palermo.
90+4'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Palermo.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Cosenza Calcio mag een doeltrap nemen.
90+4'
Doelpoging Palermo FC! Het schot van Roberto Insigne gaat niet tussen de palen.
90+3'
In Palermo krijgt Palermo FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
De scherpte ontbreekt bij Jose Mauri (Cosenza Calcio). Zijn poging mist doel.
90+3'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Palermo.
90+2'
Inworp voor Cosenza Calcio in de buurt van het vijandige doel in Renzo Barbera.
89'
Inworp voor Cosenza Calcio in Renzo Barbera op de eigen helft.
88'
Trainer Massimiliano Alvini (Cosenza Calcio) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Tommaso D'Orazio door Luca Strizzolo.
88'
Cosenza Calcio moet opletten als Palermo FC van scheidsrechter Luca Massimi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Schot op doel van Thomas Henry. Maar zonder doelpunt voor Palermo FC als gevolg.
84'
Buitenspelpositie Palermo FC.
82'
Cosenza Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luca Massimi in Palermo.
80'
De voorzet kwam van Roberto Insigne.
80'
Doelpunt! Francesco Di Mariano maakt 1-1 gelijk in Palermo.
80'
Inworp voor Palermo FC op de helft van Cosenza Calcio.
79'
Eerste gele kaart voor Jose Mauri (Cosenza Calcio) in Palermo.
79'
Palermo FC brengt Francesco Di Mariano in de plaats van Federico di Francesco.
78'
Alessandro Micai kan weer verder bij Cosenza Calcio.
76'
Alessandro Micai blesseert zich bij Cosenza Calcio, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Renzo Barbera.
75'
Cosenza Calcio gebruikt de vierde wissel. Simone Mazzocchi vervangt Mohamed Sankoh.
74'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Renzo Barbera.
73'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Cosenza Calcio in de buurt van het doel van Palermo FC.
73'
In Renzo Barbera mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72'
70'
69'
Christos Kourfalidis (Cosenza Calcio) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
69'
68'
Jacopo Segre vervangt Alexis Blin bij de thuisploeg.
67'
Inworp voor Cosenza Calcio op de helft van Palermo FC.
66'
In Palermo krijgt Cosenza Calcio op de eigen helft een vrije trap te nemen.
65'
64'
Inworp Palermo FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.