90+3'
Scheidsrechter Alessandro Prontera kent Juve Stabia een inworp toe op de helft van Modena.
90+3'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Alberto Braglia.
90+2'
Modena krijgt van scheidsrechter Alessandro Prontera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+1'
Scheidsrechter Alessandro Prontera geeft Juve Stabia een doeltrap.
90+1'
Edoardo Duca neemt de door scheidsrechter Alessandro Prontera gegeven hoekschop voor Modena in Modena.
89'
Scheidsrechter Alessandro Prontera geeft Modena een vrije trap op de eigen helft.
89'
Riyad Idrissi gaat in het boekje van de scheidsrechter.
87'
Inworp op de eigen helft voor Modena.
86'
Bij Juve Stabia komt Federico Zuccon er in. Hij vervangt Fabio Maistro.
86'
Inworp voor Juve Stabia in de buurt van het vijandige doel in Alberto Braglia.
85'
Vrije trap voor Juve Stabia op de helft van Modena.
84'
Wissel in Modena: Edoardo Duca vervangt Kleis Bozhanaj bij Modena.
84'
Scheidsrechter Alessandro Prontera toont Luca Magnino (Modena) de gele kaart.
83'
In Modena krijgt Juve Stabia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
Vanaf rechts mag Kleis Bozhanaj een hoekschop nemen voor Modena in Alberto Braglia.
83'
Inworp voor Modena ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Modena.
81'
Modena gebruikt de vierde wissel. Gady Beyuku vervangt Antonio Palumbo.
81'
In Alberto Braglia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
De uitploeg wisselt Nicola Mosti voor Marco Meli.
77'
Juve Stabia brengt Gabriele Artistico in de plaats van Andrea Adorante.
77'
In Modena krijgt Modena op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73'
Juve Stabia krijgt van scheidsrechter Alessandro Prontera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
Modena mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Kleis Bozhanaj in Alberto Braglia.
73'
In Alberto Braglia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
Juve Stabia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alessandro Prontera in Modena.
71'
Modena moet opletten als Juve Stabia van scheidsrechter Alessandro Prontera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70'
Hoekschop voor Modena in Alberto Braglia. Kleis Bozhanaj neemt deze vanaf links.
69'
Inworp Modena. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68'
Arbiter Alessandro Prontera kent een vrije trap toe aan Modena op de eigen helft.
67'
De bal is over de achterlijn geweest. Modena mag een doeltrap nemen.
63'
63'
Simone Santoro kan weer verder bij Modena.
62'
Simone Santoro (Modena) raakt geblesseerd in Modena. Scheidsrechter Alessandro Prontera legt de wedstrijd even stil.
61'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
60'
Modena moet uitkijken als Juve Stabia een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Alberto Braglia.
58'
57'
Scheidsrechter Alessandro Prontera geeft Juve Stabia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Modena.
57'
Scheidsrechter Alessandro Prontera geeft een inworp aan Modena op de eigen helft in Alberto Braglia.
56'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Alessandro Prontera een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Modena.
55'
Scheidsrechter Alessandro Prontera kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.