De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mantova.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mantova 1911 in Mantova.
90+1'
Scheidsrechter Rosario Abisso geeft Salernitana een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
In Mantova krijgt Salernitana op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Scheidsrechter Rosario Abisso geeft een inworp aan Salernitana op de eigen helft in Stadio Danilo Martelli.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Mantova 1911 mag een doeltrap nemen.
88'
Inworp Salernitana. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
Scheidsrechter Rosario Abisso geeft een gele kaart aan Ernesto Torregrossa (Salernitana).
87'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Danilo Martelli.
87'
Eerste gele kaart voor Ajdin Hrustic (Salernitana) in Mantova.
86'
De uitploeg wisselt Franco Tongya voor Szymon Wlodarczyk.
86'
Scheidsrechter Rosario Abisso geeft Mantova 1911 een doeltrap.
84'
Mantova 1911 moet uitkijken als Salernitana een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadio Danilo Martelli.
84'
Scheidsrechter Rosario Abisso kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Rosario Abisso een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mantova.
82'
Inworp voor Mantova 1911 in Stadio Danilo Martelli op de eigen helft.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mantova.
81'
Doeltrap voor Mantova 1911 in Stadio Danilo Martelli.
79'
Scheidsrechter Rosario Abisso kent een vrije trap toe aan Mantova 1911, te nemen op de helft van Salernitana.
79'
Tijs Velthuis (Salernitana) krijgt geel.
79'
Mantova 1911 brengt Leonardo Mancuso in de plaats van Davis Mensah.
79'
Coach Davide Possanzini voert noodgedwongen zijn vierde wissel door. Nicolo Radaelli moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Tommaso Maggioni.
78'
Nicolo Radaelli blesseert zich bij Mantova 1911, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Stadio Danilo Martelli.
77'
In Stadio Danilo Martelli mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Salernitana in Mantova.
71'
Een doelpoging van Simone Trimboli (Mantova 1911) in Mantova mist scherpte.
69'
Mantova 1911 schiet tussen de palen, maar Davide Bragantini ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
68'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Danilo Martelli.
67'
Mantova 1911 krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rosario Abisso op de helft van Salernitana.
66'
Trainer Giovanni Martusciello gebruikt zijn vierde wissel. Simeon Nwankwo wordt door Ajdin Hrustic vervangen bij de uitploeg.
66'
De thuisploeg vervangt Mattia Aramu door David Wieser.
66'
Wissel in Mantova: Davide Bragantini vervangt Francesco Galuppini bij Mantova 1911.
65'
Salernitana krijgt een schietkans via Jayden Braaf, maar scoort niet in Stadio Danilo Martelli.
64'
Scheidsrechter Rosario Abisso kent Mantova 1911 een inworp toe op de helft van Salernitana.
63'
Inworp op de eigen helft voor Mantova 1911.
62'
Arbiter Rosario Abisso kent een vrije trap toe aan Mantova 1911 op de eigen helft.