90+6'
Scheidsrechter Gabriele Scatena geeft Mantova 1911 een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AS Cittadella.
90+3'
David Wieser deed het voorbereidende werk.
90+3'
Leonardo Mancuso legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
90+1'
AS Cittadella krijgt van scheidsrechter Gabriele Scatena op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+1'
De poging van Salvatore Burrai (Mantova 1911) mist doel in Stadio Danilo Martelli.
90'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Mantova 1911 in de buurt van het doel van AS Cittadella.
90'
Arbiter Gabriele Scatena kent een vrije trap toe aan AS Cittadella op de eigen helft.
90'
Hoekschop voor Mantova 1911 in Stadio Danilo Martelli. Salvatore Burrai neemt deze vanaf rechts.
88'
Doeltrap voor Mantova 1911 in Stadio Danilo Martelli.
88'
De kopbal van Luca Pandolfi (AS Cittadella) mist het doel van de tegenstander.
87'
In Mantova krijgt AS Cittadella op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Inworp Mantova 1911. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86'
In Mantova krijgt Mantova 1911 op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
Scheidsrechter Gabriele Scatena geeft een inworp aan AS Cittadella op de eigen helft in Stadio Danilo Martelli.
85'
Vrije trap in Stadio Danilo Martelli. Op de helft van AS Cittadella mag Mantova 1911 een vrije trap nemen.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. AS Cittadella mag een doeltrap nemen.
84'
De poging van Alessandro Debenedetti (Mantova 1911) mist doel in Stadio Danilo Martelli.
84'
Vergeefse doelpoging Davide Bragantini (Mantova 1911) in Stadio Danilo Martelli.
82'
Arbiter Gabriele Scatena kent een vrije trap toe aan Mantova 1911 op de eigen helft.
81'
Eerste gele kaart voor Alex Redolfi (Mantova 1911) in Mantova.
81'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Danilo Martelli.
80'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Gabriele Scatena een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mantova.
80'
Trainer Edoardo Gorini gebruikt zijn vijfde wissel. Alessio Vita wordt door Francesco D'Alessio vervangen bij de uitploeg.
79'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Mantova.
76'
Mantova 1911 heeft Mattia Muroni gewisseld. David Wieser neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Davide Possanzini.
76'
De thuisploeg vervangt Davis Mensah door Alessandro Debenedetti.
75'
Scheidsrechter Gabriele Scatena geeft Mantova 1911 een doeltrap.
75'
Een doelpoging van Alessio Vita (AS Cittadella) mist scherpte.
75'
AS Cittadella mag een hoekschop nemen vanaf links via Claudio Cassano in Stadio Danilo Martelli.
74'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mantova.
73'
Bij AS Cittadella komt Andrea Tessiore er in. Hij vervangt Francesco Amatucci.
73'
AS Cittadella brengt Andrea Magrassi in de plaats van Mario Ravasio.
72'
71'
Scheidsrechter Gabriele Scatena kent een vrije trap toe aan AS Cittadella, te nemen op de helft van Mantova 1911.
70'
Scheidsrechter Gabriele Scatena geeft AS Cittadella een doeltrap.
70'
69'
Scheidsrechter Gabriele Scatena geeft Mantova 1911 een vrije trap op de eigen helft.
69'
Inworp op de eigen helft voor AS Cittadella.
68'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Danilo Martelli.
67'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Danilo Martelli.