De bal is over de achterlijn geweest. Palermo FC mag een doeltrap nemen.
90+4'
Scheidsrechter Simone Sozza geeft Juve Stabia een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Simone Sozza een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Castellammare di Stabia.
90+2'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Castellammare di Stabia.
90+2'
Doelpoging Juve Stabia! Het schot van Gabriele Artistico gaat niet tussen de palen.
90+1'
Scheidsrechter Simone Sozza geeft Juve Stabia een doeltrap.
90'
Vrije trap in Stadio Romeo Menti. Op de helft van Palermo FC mag Juve Stabia een vrije trap nemen.
90'
Juve Stabia krijgt van scheidsrechter Simone Sozza op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
Vrije trap voor Palermo FC op de helft van Juve Stabia.
89'
Inworp voor Juve Stabia in Stadio Romeo Menti op de eigen helft.
87'
Inworp op de eigen helft voor Palermo FC.
86'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Romeo Menti.
86'
De thuisploeg wisselt Nicola Mosti voor Enrico Piovanello.
86'
Trainer Guido Pagliuca gebruikt zijn vierde wissel. Giuseppe Leone wordt door Tommaso Di Marco vervangen bij de thuisploeg.
85'
De thuisploeg vervangt Andrea Adorante door Gabriele Artistico.
85'
Juve Stabia mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
84'
Arbiter Simone Sozza kent een vrije trap toe aan Juve Stabia op de eigen helft.
83'
Scheidsrechter Simone Sozza geeft een inworp aan Palermo FC op de eigen helft in Stadio Romeo Menti.
81'
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Castellammare di Stabia.
80'
Juve Stabia heeft Kevin Piscopo gewisseld. Fabio Maistro neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Guido Pagliuca.
79'
De uitploeg breidt de voorsprong uit via een benutte strafschop van Matteo Brunori. 1-3 voor Palermo FC.
77'
76'
Inworp Palermo FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
In Castellammare di Stabia krijgt Juve Stabia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
Scheidsrechter Simone Sozza kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
74'
Vergeefse doelpoging Filippo Ranocchia (Palermo FC) in Stadio Romeo Menti.
74'
Scheidsrechter Simone Sozza kent Palermo FC een inworp toe op de helft van Juve Stabia.
72'
Bij Palermo FC komt Matteo Brunori er in. Hij vervangt Thomas Henry.
72'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Niccolo Pierozzi plaats maken voor Kristoffer Lund.
71'
71'
Inworp voor Palermo FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Castellammare di Stabia.
70'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Palermo FC in Castellammare di Stabia.
70'
Het spel ligt even stil in Castellammare di Stabia. Niccolo Pierozzi (Palermo FC) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
69'
Inworp Juve Stabia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68'
67'
Romano Floriani (Juve Stabia) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
67'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Romeo Menti.
67'
Juve Stabia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Simone Sozza in Castellammare di Stabia.