0 - 3Einde
90+8'
Scheidsrechter Luca Massimi fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Frosinone.
90+6'
In Frosinone krijgt SSC Bari op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+5'
Inworp voor Frosinone Calcio in de buurt van het vijandige doel in Stadio Benito Stirpe.
90+5'
Vrije trap voor Frosinone Calcio op de helft van SSC Bari.
90+5'
Frank Tsadjout schiet op doel maar scoort niet voor Frosinone Calcio.
90+3'
Scheidsrechter Luca Massimi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Frosinone.
90+2'
Davide Bettella kopt namens Frosinone Calcio op doel, zonder doelpunt als resultaat.
90+2'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Frosinone.
90+2'
Frank Tsadjout (Frosinone Calcio) kopt de bal op de paal.
90+2'
90+1'
Frosinone Calcio krijgt een schietkans via Frank Tsadjout, maar scoort niet in Stadio Benito Stirpe.
90+1'
Scheidsrechter Luca Massimi geeft een inworp aan SSC Bari op de eigen helft in Stadio Benito Stirpe.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Benito Stirpe.
89'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Frosinone Calcio in de buurt van het doel van SSC Bari.
89'
Scheidsrechter Luca Massimi geeft een gele kaart aan Frank Tsadjout (Frosinone Calcio).
88'
88'
Arbiter Luca Massimi kent een vrije trap toe aan Frosinone Calcio op de eigen helft.
86'
Scheidsrechter Luca Massimi geeft SSC Bari een doeltrap.
86'
Het schot van Filippo Di Stefano (Frosinone Calcio) gaat op de paal in Stadio Benito Stirpe.
86'
Frosinone Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luca Massimi in Frosinone.
85'
Scheidsrechter Luca Massimi kent een vrije trap toe aan Frosinone Calcio, te nemen op de helft van SSC Bari.
84'
Inworp voor Frosinone Calcio ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Frosinone.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Frosinone Calcio mag een doeltrap nemen.
83'
Trainer Vincenzo Vivarini (Frosinone Calcio) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Sergio Kalaj door Davide Bettella.
82'
De uitploeg vervangt Cesar Falletti door Lorenzo Sgarbi.
82'
Trainer Moreno Longo gebruikt zijn vierde wissel. Mattia Maita wordt door Coli Saco vervangen bij de uitploeg.
81'
Inworp voor Frosinone Calcio op de helft van SSC Bari.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frosinone Calcio in Frosinone.
80'
Een doelpoging van Andrea Favilli (SSC Bari) mist scherpte.
79'
76'
Scheidsrechter Luca Massimi geeft SSC Bari een vrije trap op de eigen helft.
75'
Inworp op de eigen helft voor SSC Bari.
75'
Frosinone Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luca Massimi op de helft van SSC Bari.
74'
Frosinone Calcio krijgt van scheidsrechter Luca Massimi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
Vrije trap in Stadio Benito Stirpe. Op de helft van Frosinone Calcio mag SSC Bari een vrije trap nemen.
73'
In Stadio Benito Stirpe mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.