1 - 1Einde
90+8'
Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft US Cremonese een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Spezia Calcio.
90+7'
Antonio Colak met de kopkans! Geen doelpunt voor Spezia Calcio in Stadio Giovanni Zini.
90+7'
Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft US Cremonese een doeltrap.
90+7'
Spezia Calcio mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Salvatore Esposito in Stadio Giovanni Zini.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor US Cremonese in Cremona.
90+4'
Arbiter Daniele Perenzoni kent een vrije trap toe aan Spezia Calcio op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft een inworp aan US Cremonese op de eigen helft in Stadio Giovanni Zini.
90+3'
Inworp US Cremonese. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
Inworp voor US Cremonese in de buurt van het vijandige doel in Stadio Giovanni Zini.
90+2'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Giovanni Zini.
90+2'
Gele kaart. Adam Nagy (Spezia Calcio) gaat op de bon.
90+1'
Nicolo Bertola gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90'
Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft Spezia Calcio een vrije trap op de eigen helft.
88'
Inworp voor US Cremonese op de helft van Spezia Calcio.
88'
87'
Manuel de Luca schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Spezia Calcio in Stadio Giovanni Zini.
87'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
86'
In Stadio Giovanni Zini mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
De thuisploeg wisselt Marco Nasti voor Manuel de Luca.
84'
Scheidsrechter Daniele Perenzoni kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Giovanni Zini.
82'
De uitploeg vervangt Francesco Cassata door Adam Nagy.
82'
Spezia Calcio gebruikt de vierde wissel. Antonio Colak vervangt Giuseppe di Serio.
81'
In Cremona krijgt Spezia Calcio op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81'
Vrije trap voor US Cremonese op de helft van Spezia Calcio.
80'
Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft US Cremonese een vrije trap op de eigen helft.
79'
Inworp op de eigen helft voor Spezia Calcio.
79'
Vergeefse doelpoging Michele Collocolo (US Cremonese).
79'
Spezia Calcio moet opletten als US Cremonese van scheidsrechter Daniele Perenzoni een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
78'
Inworp voor US Cremonese ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cremona.
77'
US Cremonese krijgt van scheidsrechter Daniele Perenzoni op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Duccio Degli Innocenti (Spezia Calcio) krijgt een eerste gele kaart.
76'
76'
Trainer Giovanni Stroppa gebruikt zijn vierde wissel. Giacomo Quagliata wordt door Leonardo Sernicola vervangen bij de thuisploeg.
75'
Trainer Luca D'Angelo (Spezia Calcio) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Filippo Bandinelli door Duccio Degli Innocenti.
75'
Bij Spezia Calcio komt Diego Falcinelli er in. Hij vervangt Edoardo Soleri.
74'
72'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Daniele Perenzoni een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cremona.
71'
Filippo Bandinelli (Spezia Calcio) krijgt geel van scheidsrechter Daniele Perenzoni in Stadio Giovanni Zini en moet oppassen.
71'
Scheidsrechter Daniele Perenzoni kent US Cremonese een inworp toe op de helft van Spezia Calcio.