Inworp voor Sampdoria op de helft van Cosenza Calcio.
90+8'
Christos Kourfalidis (Cosenza Calcio) krijgt geel.
90+8'
In Stadio San Vito mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+7'
Scheidsrechter Guiseppe Collu geeft een inworp aan Sampdoria op de eigen helft in Stadio San Vito.
90+2'
In Cosenza krijgt Cosenza Calcio op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
Scheidsrechter Guiseppe Collu kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
Een doelpoging van Mohamed Sankoh (Cosenza Calcio) in Cosenza mist scherpte.
90+1'
Doeltrap voor Sampdoria in Stadio San Vito.
90+1'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio San Vito.
89'
Sampdoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Guiseppe Collu op de helft van Cosenza Calcio.
89'
Sampdoria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Guiseppe Collu in Cosenza.
88'
Scheidsrechter Guiseppe Collu kent Sampdoria een inworp toe op de helft van Cosenza Calcio.
87'
Scheidsrechter Guiseppe Collu geeft Cosenza Calcio een doeltrap.
85'
Inworp voor Sampdoria in Stadio San Vito op de eigen helft.
85'
Cosenza Calcio heeft Riccardo Ciervo gewisseld. Thomas Vettorel neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Massimiliano Alvini.
84'
Cosenza Calcio krijgt van scheidsrechter Guiseppe Collu op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
Gele kaart. Lorenzo Venuti (Sampdoria) gaat op de bon.
83'
Arbiter Guiseppe Collu kent een vrije trap toe aan Cosenza Calcio op de eigen helft.
81'
80'
Gele kaart in Cosenza: Michele Camporese (Cosenza Calcio) gaat op de bon bij scheidsrechter Guiseppe Collu.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cosenza Calcio in Cosenza.
79'
77'
Scheidsrechter Guiseppe Collu geeft Sampdoria een vrije trap op de eigen helft.
76'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cosenza.
76'
76'
Inworp Cosenza Calcio. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
De vierde wissel van Cosenza Calcio. Giacomo Ricci komt erin voor Tommaso D'Orazio in Stadio San Vito.
75'
Sampdoria brengt Antonio La Gumina in de plaats van Alessandro Bellemo.
75'
De vierde wissel van Sampdoria. Fabio Borini komt erin voor Nikola Sekulov in Stadio San Vito.
75'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cosenza.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Cosenza Calcio mag een doeltrap nemen.
72'
Scheidsrechter Guiseppe Collu kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72'
71'
70'
Inworp voor Sampdoria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cosenza.
69'
Inworp op de eigen helft voor Sampdoria.
68'
Cosenza Calcio heeft Simone Mazzocchi gewisseld. Mohamed Sankoh neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Massimiliano Alvini.
68'
Wissel in Cosenza: Christos Kourfalidis vervangt Aldo Florenzi bij Cosenza Calcio.